7 populaire regio’s in Frankrijk

Ontdek deze 7 populaire regio’s in Frankrijk waar je kan wandelen in de bergen, kanoën in rivieren en zonnen op het strand. Elke regio heeft weer wat anders te bieden, maar een mooie kampeervakantie is bij allen gegarandeerd!

1. Provence

Ontdek de prachtige zandstranden, lavendelvelden, Gorges du Verdon, romantische baaitjes en mondaine badplaatsen als Saint-Tropez.

Bekijk alle campings

2. Languedoc-Roussillon

Lange zandstranden, uitgestrekte wijngaarden, de katharen, hoge bergen en prachtige natuurparken zoals de Cevennen en de Camargue.

Bekijk alle campings

3. Elzas

Pittoreske en kleurrijke dorpjes als Colmar, een sprookjesachtige sfeer, groene wijngaarden en schone berglucht in de Vogezen.

Bekijk alle campings

4. Rhône-Alpes

Indrukwekkende grotten, mooie wijngaarden, lavendel in de Drôme Provençale, de Franse Alpen, de rivier Ardèche en sfeervolle steden.

Bekijk alle campings

5. Bretagne

Groene heuvels, mooie stranden, hoge kliffen, gezellige vissersplaatsjes, de stadjes St. Malo & Dinard en de prachtig roze granietenkust.

Bekijk alle campings

6. Normandië

De D-Day landingsstranden, Mont Saint-Michel, groene heuvels met riviertjes, beroemde badplaatsen en de krijtrots bij Etretat.

Bekijk alle campings

7. Midi-Pyrénées

De Franse Pyreneeën, natuurparken, gezellige dorpjes, eeuwenoude kastelen, mooie rivieren zoals de Tarn en het viaduct bij Millau.

Bekijk alle campings