Kamperen op het platteland

Kamperen tussen uitgestrekte weides, akkers en wijngaarden of zelfs bij een boerderij. Ontdek hier 7 campings op het Franse platteland.

Bekijk hier alle campings op het platteland van Frankrijk

1. Domaine De l’Oiselière ★★★★

Ecolabel camping op het platteland in de Vendée. Domaine De L’oiselière ligt op minder dan een uur van het Park Puy du Fou en de stranden van de Atlantische kust. Kom met je eigen kampeermiddel of huur een unieke glampingaccommodatie!

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com, ANWB Camping, ACSI Eurocampings, Booking.com of Boek Direct

2. Boerenbed L’Étable des Mauges en Anjou

Boerderijcamping met koeien, kippen, konijnen en geitjes in Midden-Frankrijk. De eigenaren van Boerenbed L’Étable des Mauges en Anjou maken met liefde huisgemaakte maaltijden voor je klaar en er zijn producten van de boerderij te koop. Geniet van een onvergetelijk verblijf in een stoere safaritent.

Bekijk de camping

3. Camping Plein Sud ★★★★

Kleine camping met een prachtig uitzicht tussen de bergen in de Ardèche. Camping Plein Sud heeft een kleine boerderij en wie geen zin heeft om te koken, kan een maaltijd afhalen of terecht in het restaurant.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com of Boek Direct

4. Camping La Ferme De Clareau ★★★

Gezellige boerderijcamping bij het stadje La Motte-Chalancon in de Drôme. Camping La Ferme De Clareau bevindt zich midden tussen de groene heuvels en beschikt over een heerlijk buitenzwembad met een prachtig uitzicht.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

5. Safaritent in Celles

Safaritent voor maximaal 4 personen op het platteland in de Dordogne. Deze tent heeft een heerlijke overdekte veranda en biedt een prachtig uitzicht op het heuvellandschap. Je trouwe viervoeter is er ook welkom.

Bekijk de camping

6. Camp Redon ★★★

Kleinschalige camping met Nederlandse eigenaren op het platteland in de Tarn. Camp Redon biedt uitzicht over de heuvels, waar je geregeld kunt genieten van prachtige zonsondergangen.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings

7. Castel Le Brévedent ★★★★

Charme camping aan een beekje bij het stadje Le Brévedent in Normandië. Castel Le Brévedent ligt op het landgoed van een mooi landhuis en beschikt over een mooi zwembad en boerderijdieren zoals konijntjes.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

Lees ook: