Fraai gelegen campings in Zuid-Frankrijk

Heerlijk kamperen in de zon, bij het strand of midden in de natuur. Ontdek hier 8x fraai gelegen campings in Zuid-Frankrijk.

Bekijk hier alle campings in Frankrijk

1. Domaine Le Mialaret ★★★★

Charmante kasteel camping met zwembad, visvijvers en boerderijdieren bij Gorges de la Dordogne in het zuidelijkste deel van de Limousin. Domaine Le Mialaret verhuurt campingplaatsen, safaritenten en vakantiehuisjes!

Bekijk de camping

2. Camping Du Bas Meygnaud ★★

Kleine, rustige en kindvriendelijke natuurcamping in een bosrijke en heuvelachtige omgeving de Dordogne. Camping Du Bas Meygnaud heeft een zwembad met peuterbad en er zijn royale plaatsen, mobile homes, chalets en safaritenten te huur. Het is de ideale plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Bekijk de camping

3. Camping Le Ventadour ★★★

Prachtige locatie direct aan de voet van de bergen van de Ardèche… Eldorado voor wandelaars en fietsers. Mooie kampeerplekken (ook campers) of 23 verzorgde accommodaties. Natuurlijke zwemgelegenheid en nabijheid markten, dorpjes en excursiemogelijkheden. Welkom op Camping Le Ventadour!

Bekijk de camping

4. Camping Le Rotja ★★★

Kleine, fraai gelegen camping midden in de Pyrénees Oriëntales. Camping Le Rotja ligt nabij een riviertje en biedt een prachtig uitzicht over de bergen. Er is een verwarmd zwembad, een speeltuin en een petit-restaurant.

Bekijk de camping

5. RCN Domaine de la Noguière ★★★

In een afwisselende omgeving met prachtige natuur en warm klimaat in de regio Côte d’Azur ligt RCN Domaine de la Noguière. De camping biedt de romantische sfeer van de Provence, met pittoreske vissersdorpjes, wijngaarden en een spectaculair uitzicht. Daarnaast zorgen mondaine steden als Cannes, Nice en Monaco voor leuke culturele uitstapjes.

Bekijk de camping

6. Camping Le Pech Charmant ★★★

Mooie familiecamping met een verwarmd zwembad en mini-kinderboerderij in de Dordogne. Camping Le Pech Charmant biedt zeer ruime kampeerplaatsen, safaritenten en nieuwe houten Lodge Cabins te midden van de natuur. Op de camping wordt ook Nederlands gesproken en er zijn mogelijkheden voor privé sanitair.

Bekijk de camping

7. Little Carpe Diem ★★★

Welkom op Little Carpe Diem – het kleine Provençaalse paradijs van Mélanie en Sylvain! Kom nieuwe energie opdoen op onze natuurlijke eco-camping in de Haute-Provence tussen de Luberon en Verdon, midden tussen de honderd jaar oude olijfbomen en in de zachte zon van de Durance. Luxe, rust, schoonheid en sereniteit!

Bekijk de camping

8. Huttopia Forêt de Janas ★★★★

Geheel vernieuwde camping op steenworp afstand van de schitterende stranden van de Côte d’Azur in la Seyne-sur-Mer. Huttopia Forêt de Janas ligt tussen bos en zee en biedt een verwarmd zwembad, een groot zonnig terras en mooie standplaatsen en huuraccommodaties.

Bekijk de camping

Lees ook: