Je camping extra onder de aandacht!

Overige advertentiemogelijkheden

Maak je gebruik van een betaalde vermelding op Campingfrankrijk.eu? Dan heb je toegang tot verschillende opties voor meer zichtbaarheid.

  1. Toppositie
  2. Nieuwsbrief (+ planning)
  3. Camping in beeld
  4. Blikvanger
  5. Doorplaatsing

Optie 1: toppositie

Jouw camping of huuraccommodatie op de eerste rang! Heeft jouw camping of huuraccommodatie (tijdelijk) extra aandacht of een groter bereik nodig? Dan is Toppositie interessant voor je. Met Toppositie rouleert de camping bovenaan alle resultatenlijsten (wij noemen dit archefpagina’s), en dat valt op. Het levert snel meer kliks naar je eigen website en dus potentiele klanten op.

Tarief: 250 euro per jaar

Optie 2: nieuwsbrief

Bijna wekelijks versturen wij onze nieuwsbrief naar meer dan 7.500 abonnees. Heeft jouw camping of huuraccommodatie (tijdelijk) extra aandacht nodig of een leuke (lastminute) aanbieding? Dan is een vermelding in de nieuwsbrief interessant voor je. In onze nieuwsbrief planning vind je de verschillende data en onderwerpen. Tevens kun je je hier meteen inschrijven voor een vermelding in een of meer nieuwsbrieven.

Nieuwsbrief planning? Bekijk de planning en claim je plekje in de nieuwsbrief

Tarief: 25 euro per nieuwsbrief

Optie 3: camping in beeld

Wil je bezoekers nog sneller een goede indruk geven van jouw camping? Kies dan voor de optie camping in beeld. Een manier waarmee een camping meer aandacht krijgt op de homepage, regio- of themapagina. Met camping in beeld staat jouw camping op een pagina onder het kopje “populaire campings in.”

Tarief: 250 euro per jaar

Optie 4: blikvanger

Wil je bezoekers nog sneller naar je eigen website doorsturen? Kies dan voor de optie blikvanger. Een manier waarmee de camping meer aandacht krijgt op een pagina. Met blikvanger staat jouw camping met een link naar je website bovenaan op de homepage, een thema- of regiopagina onder het kopje “campings die je vast leuk vindt.” Op een pagina is plaats voor maximaal 3 blikvangers. Zo val je altijd op.

Tarief: 350 euro per jaar

Optie 5: doorplaatsing

Naast Campingfrankrijk.eu vind je in ons Reiscompany netwerk verschillende andere interessante (niche) platforms zoals Charmecamping.nl, Kleine-camping.nl, Natuurcamping.nl en Campingzuidfrankrijk.nl. Je kunt een vermelding op Campingfrankrijk.eu gemakkelijk combineren met een vermelding op een van onze andere platforms. Vermelding op alle platforms kan natuurlijk ook.

Bekijk hier al onze sites

Tarief: 45 euro per platform per jaar

Interesse in een of meerdere opties?

Maak jij gebruik van een betaalde vermelding op Campingfrankrijk.eu en wil je gebruikmaken van een optie of opties combineren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact met ons op