Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 7000 ha
Hoogte: 460 m

Minicamping in de Auvergne

Camping Le Bonheur Vert ligt aan de ingang van een groot bos, midden tussen de weilanden in het prachtige departement Allier in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. Er zijn slechts 6 plaatsen. Er zijn twee compleet ingerichte 6 persoonssafaritenten en een 2 persoonscaravan beschikbaar en de overige 3 plaatsen zijn voor degenen die met eigen kampeermiddel willen komen. Er is een sanitair blok met toiletten, douches en afwasgelegenheid. Er is een opzetzwembad aanwezig, speeltoestellen zoals een schommel en glijbaantje voor de kleintjes en natuurlijk zand en water. Ook is er een BBQ/vuurplaats om heerlijk rondom van de zwoele avonden te genieten.

Vakantie in het groene hart van Frankrijk

De camping ligt in een klein gehucht waar het vooral rustig is met prachtige uitzichten. Vanaf de kleine camping in Frankrijk is het heerlijk om te wandelen, te fietsen en de omgeving te bewonderen. In het dorp (5 km) is een supermarkt, een bakker, een slager en nog enige andere winkeltjes waaronder een brocantewinkel. In de omgeving zijn allerlei leuke, authentieke plaatsjes met regelmatig brokantemarktjes en zomerfeesten. Er is hier veel water in de buurt met kleine strandjes en de mogelijkheid om een kano of waterfiets te huren en te zwemmen.

We hebben een aantal opties voor Le Bonheur Vert voor je op een rijtje gezet:

Le Bonheur Vert

Frankrijk Auvergne Allier Marcillat-en-Combraille

Les Bougerolles, 03420 Marcillat-en-Combraille

+31 (0)6 27 33 75 91
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.