Kleine charmecampings in de Midi-Pyrénées

Op een charmecamping is kleinschaligheid, gastvrijheid en een sfeervolle omgeving erg belangrijk. Kleine charmecampings staan bekend om de gezellige sfeer, mooie staanplaatsen en/of accommodaties en een rustige omgeving. Tijdens een vakantie op een kleine charmecamping in Frankrijk komt u volledig tot rust. Kinderen kunnen spelen in de speeltuin of ravotten in het water terwijl u een boek of de krant lees onder het genot van een glas Franse wijn. Of kies ervoor om sportieve activiteiten te beoefenen. Ontdek de omgeving te voet of huur een mountainbike of fiets en maak tochten door de natuur. Hier volgen vier kleine charmecampings in Midi-Pyrenéés om u te inspireren voor uw volgende kampeervakantie!

1. Camping Le Clos Bouyssac – Lot

Camping Le Clos Bouyssac in Touzac is een natuurcamping voor het hele gezin aan een rivier in de Lot. In de rivier kan worden gezwommen, is er de mogelijkheid om te varen en de vissers kunnen de hengel uitgooien. Op de camping is er een zwembad, speeltuin en sportterrein.

Camping Le Clos Bouyssac 04

2. Camping Bellevue –  Aveyron

Camping Bellevue in Golinhac is een kindvriendelijke terrassencampigng met zwembad in Aveyron. Op de camping hangt er een familiale sfeer. Verblijf op een kampeerplaats of huur een chalet of gîte. Vanaf de camping er is de mogelijkheid om excursies te plannen en de omgeving te ontdekken. Deze camping is ideaal voor wandelaars en gezinnen met (jonge) kinderen.

Camping Bellevue Aveyron 01

3. Camping Latapie – Tarn-et-Garonne

Camping Latapie in Vazerac is een familiecamping met Nederlandse eigenaar in het departement Tarn-et-Garonne. Er zijn 50 kampeerplaatsen beschikbaar voor kampeerders met tent, vouwwagen en caravan. Dankzij de heuvelachtige omgeving heeft u fraai uitzicht vanaf uw kampeerplaats. Op de camping is een zwembad en kunt u eten in het restaurant.

Camping Latapie Vazerac 82

4. Camping Pré Fixe – Haute-Garonne

Camping Pré Fixe in Cassagnabère-Tournas is een charmecamping in de natuur met zwembad in Haute-Garonne. De camping biedt ruime, afgebakende kampeerplaatsen en er is de mogelijkheid tot het huren van lodge-tenten en chalets. Camping Pré Fixe ligt in een bosrijke en rustige omgeving. Wordt een met de natuur op deze camping en beoefen sportieve activiteiten in de natuur. De camping beschikt over een gezellige bar met tuintje waar u kunt genieten van een wijntje.

Camping Latapie Vazerac 82

Bovenstaande campings zijn allemaal kleine charmecampings in de Midi-Pyrénées. Bent u op zoek naar kleine charmecampings in andere delen van Frankrijk? Klik dan op deze link.