Kamperen op een camping met zwembad en glijbaan

Gezellige campings met een zwembad met glijbanen

Op een camping met zwembad en waterglijbanen vermaken de kinderen zich maar al te goed. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat u de kinderen zelf bezig moet houden, want de campings hebben overal aan gedacht. Iedere dag is er een animatieteam aanwezig om de kinderen op sleeptouw te nemen en leuke spelen te doen. Er zijn ook campings die veel faciliteiten voor kinderen hebben, zoals recreatieruimtes, sportvelden en speeltuinen. Kortom, de kinderen hoeven zich niet te vervelen op een kampeervakantie op een camping in Frankrijk. En u kunt lekker uw boek pakken en genieten aan het zwembad!

Bekijk hier campings met zwembad en glijbanen

1. Yelloh! Village Château la Fôret – Vendée

Yelloh! Village Château la Fôret is een bijzondere camping gelegen in een park rondom een prachtig oud kasteel. Op dit kampeerterrein is voor ieder wat wils, er is een visvijver een indoorspeeltuin en natuurlijk een zwembad met waterglijbaan. De kinderen zullen zich op Yelloh! Village Château la Fôret optimaal vermaken! Maar ook voor ouderen is deze prachtige kasteelcamping een ideale vakantiebestemming. Geniet van dit prachtige stukje cultuur, midden in de natuur, met een heerlijk zwembad!

Homair La Palmeraie 01

2. Homair La Palmeraie – Languedoc-Roussillon

Homair La Palmeraie in Languedoc-Roussillon is een kindvriendelijk vakantiepark in het zuiden van Frankrijk. Op deze camping zijn heel veel faciliteiten waardoor de kinderen zich zeker niet hoeven te vervelen. Zo is er een leuke speeltuin, een tafeltennistafel, een sportterrein een zwemparadijs met verschillende glijbanen en een animatieteam. Hier kunt u en de kinderen heerlijk afkoelen tijdens een warme zomerdag in het zonnige zuiden. Boek een kampeerplaats of huuraccommodatie op Homair La Palmeraie en geniet van een actieve, sportieve kampeervakantie.

 

3. Camping Le Moustoir – Bretagne

Camping Le Moustoir in Bretagne is een camping met zwembad aan zee. Deze camping heeft een prachtig ruim zwembad met verschillende waterglijbanen. Het zwembad is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor sportieve volwassenen. Er wordt een paar keer per week aquagym georganiseerd in het zwembad, zo blijft u fit tijdens de vakantie! Ook zijn er verschillende glijbanen voor jong en oud. Het hele gezin kan zich hier vermaken!

4. Camping de La Pascalinette – Provence-Alpes-Côte-d’Azur

Camping de La Pascalinette® is een prachtige familiecamping aan zee. Deze camping is daarom heel geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen, strandliefhebbers en watersporters. De kinderen vermaken zich in het grote zwembad, terwijl u lekker in de zon ligt met een tijdschrift. Als u een avond geen zin heeft om te koken, kunt u met het gezin aanschuiven in het restaurant van de camping. Geniet van een lekkere maaltijd en maak daarna een avondwandeling op het strand. De ultieme kampeervakantie in de Provence!

5. Camping Acapulco – Vendée

Camping Acapulco is een luxe camping in het hart van de Vendée. Deze camping beschikt over een klein aantal kampeerplaatsen en 340 huuraccommodaties. Het zwembad op deze camping is een echt zwemparadijs. Er zijn verschillende zwembaden en maar liefst vijf glijbanen. Ook de allerkleinsten kunnen in het water spelen, want er is ook een peuterbadje. De kinderen zullen zich optimaal vermaken tijdens een vakantie op camping Acapulco. Een gezellige familiecamping waar iedereen in het heerlijke zwembad zich kan vermaken!

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier campings met zwembad en glijbanen