7 campings met een zwemparadijs

Vakantie op een camping met een zwemparadijs is geweldig voor jong en oud. De kinderen vermaken zich in het zwembad en roetsjen van de waterglijbanen, terwijl ouders relaxen op de ligstoelen met een boek. Geniet van kampeervakantie op een camping met een zwemparadijs!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

1. Camping Les Coudoulets

Deze prachtige rustige camping in de Ardèche aan een rivier is een heerlijke bestemming voor jong en oud. Er is een verwarmd zwembad met waterspeelruimte, jaccuzzi en whirlpool.

Meer informatie

2. Camping Oyam

In het hart van het Baskenland, dichtbij de stad Bidart ligt deze gastvrije camping. De camping heeft een zwemparadijs met waterglijbanen, watervallen en massagestralen. Vanaf het kampeerterrein staat u binnen een kwartier op het strand!

Meer informatie

3. Camping Séquoia Parc

Deze bijzondere camping ligt op een landgoed van een prachtig kasteel in Charente-Maritime. Er zijn vier zwembaden, verschillende waterglijbanen en een aquabar.

Meer informatie

4. Camping CHM Montalivet

Deze naturistencamping in Gironde beschikt over een zwemparadijs, een spa en een privéstrand aan de Atlantische kust. Deze camping heeft een eigen winkelcentrum en ligt in een groot groen park.

Meer informatie

5. Les Méditerranées – Camping Nouvelle Floride

Een heerlijke camping aan zee in Languedoc-Roussillon. Relax aan het zwembad of ga van de waterglijbanen. Breng ook zeker een bezoekje aan de strandbar.

Meer informatie

6. Camping Le Vieux Port

Dit levendige vakantiepark ligt aan zee in Landes in het Zuid-Westen van Frankrijk. Er is een geweldig zwemparadijs met golfslagbad, 2 buitenbaden, 2 peuterbadjes en 3 waterglijbanen.

Meer informatie

7. Camping Du Haras

Deze fijne vijfsterrencamping in Bretagne wordt omgeven door bloemen en bomen. Ontspanning vindt u in het beautycenter en de hammam, terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad met verschillende waterglijbanen.

Meer informatie

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Meer campings met een zwemparadijs?

Ben je benieuwd naar meer campings met een zwemparadijs Frankrijk of heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan meer campings met een zwemparadijs Frankrijk op onze website.

Campings met zwemparadijs in Frankrijk