Campings in de buurt van wandelroutes

Wandelen in Frankrijk

Frankrijk is rijk aan duizenden kilometers uitgezette wandelpaden en prachtige natuurgebieden. Ga op pad met een gids of stippel zelf een mooie route uit vanaf de camping.

1. Camping Le Coin Tranquille

Ontdek de Savoie en de Alpen vanaf deze fijne, groene camping in Rhône-Alpes. Vanaf de camping start een wandelroute door een prachtige omgeving. Iedere woensdag organiseren de eigenaars een wandeling.

Meer informatie

2. Flower Camping Soleil du Pibeste

Deze kleine camping in de Hautes-Pyrénées is een geweldige vakantiebestemming. Vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht op de bergen. Wandelen met een gids behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie

3. Castel Le Camp de Florence

Vanaf deze kasteelcamping heeft u prachtig uitzicht op de heuvels van de Gascogne in Gers. Maak mooie wandelingen door de wijngaarden en zonnebloemvelden en geniet op het terras van een hapje en een drankje.

Meer informatie

4. Camping Les Hameaux du Perrier

Deze camping ligt op het kruispunt van de Dordogne en de Corrèze. Wandelpaden zijn bereikbaar vanaf deze sfeervolle camping. Ontdek de pittoreske dorpjes Sarlat, Perigueux en Turenne.

Meer informatie

5. Camping de la Fôret

In een prachtige omgeving in Normandië ligt deze ruime natuurcamping. Het ideale vertrekpunt om de abdijenroute te starten en zo deze mooie regio te ontdekken. Het Seinedal is perfect voor het maken van mooie wandelingen.

Meer informatie

6. Camping des Sources

Deze wandelcamping wordt omgeven door wijngaarden in de Bourgogne. In dit gebied kunt u prachtige wandelingen of fietstochten maken. In het plaatsje Beaune staat iedere zaterdag een uitgebreide markt.

Meer informatie

7. Flower Camping Le Domaine du Buisson

Deze charmecamping ligt in Champagne-Ardenne. In de omgeving van het meer ligt 250 kilometer aan wandelpaden. Keuze uit paden van 8 tot 35 kilometer. Loop langs de waterkant of door het bos.

Meer informatie