Welkom in de Saône-et-Loire

De Saône-et-Loire, tussen Lyon en Dijon, is het meest zuidelijke departement van de regio Bourgogne-Franche-Comté. Het departement is vol van pachtige steden, zoals Chalon-sur-Saône, Cluny en Mâcon en Autun en je vindt er prachtige wijngaarden en groene heuvels. Het departement is niet voor niets een favoriete plek voor cultuur- en natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Saône-et-Loire is omgeven door de departementen Côte-d’Or, Jura, Ain, Rhône, Loire, Allier en Nièvre.

Bekijk alle campings

Vakantie in de Saône-et-Loire

Vakantie op een camping in de Saône-et-Loire is de ideale manier om het groene landschap, natuurschoon en de Bourgondische dorpjes te verkennen. Het departement Saône-et-Loire is het meest zuidelijke deel van de Bourgogne gelegen rond de hoofdstad Mâcon. Een groot deel van de campings in de Saône-et-Loire liggen in het regionale natuurpark de Morvan. Hier heb je weidse vergezichten, diepe kloven en dalen. Laat je verrassen door deze unieke streek met oneindig veel wandel en andere sportieve mogelijkheden.

Zoek en boek een camping in Saône-et-Loire

In de Saône-et-Loire zijn de campings nooit ver weg van de natuur. Je hebt een grote keuze uit grote en kleine campings. Sommige beschikken over een zwembad en prima restaurant. De kleinere campings zijn ideaal voor de rustzoeker en (jonge) gezinnen met kinderen die opzoek zijn naar een ongedwongen sfeer. De campings in de Saône-et-Loire bieden een variëteit aan mogelijkheden en accommodaties, zoals ruime kampeerplaatsen, (luxe) lodge -of safaritenten of een compleet ingerichte stacaravan.

Bekijk alle campings