Algemene gegevens

Staanplaatsen: 183
Huuraccommodaties: 45
Kampeerterrein: 7 ha

Camping Au Bocage du Lac

Camping Au Bocage du Lac in Jugon-les-Lacs is een gezinscamping gelegen aan de oevers van een meer in het centrum van Jugon-des-Lacs in de Côtes d’Armor in Bretagne. Unieke accommodaties op het water zodat u vanaf uw terras een hengeltje kunt uitgooien. De kampeerplaatsen zijn afgebakend door bloemen, bomen en struiken zodat u altijd over een stukje privacy beschikt. Daarnaast verhuurt de camping ook comfortabele huuraccommodaties op het meer. Deze accommodaties zijn voorzien van een badkamer, toilet, keuken en slaapkamers. Zo kunt u vanaf uw terras vissen in het meer. Een kano staat tot uw beschikking om mooie tochtjes op het meer te maken. Van disco-avonden tot zumba, er is van alles te beleven op camping Au Bocage du Lac. In de zomermaanden vindt er een heuse Miss en Mister-verkiezing plaats, worden er diner-avonden georganiseerd en kunt u meedoen aan verschillende sporttoernooien. Ook kunt u minigolfen, paardrijden en is er een Kids Club. Ook is er een zwembad met peuterbad.

Camping in Bretagne

Camping Au Bocage du Lac ligt in het plaatsje Jugon-les-Lacs tussen Dinan en Lamballe op 20 minuten van de zee. Een ideale locatie om de mooie stadjes Dinan en Dinard te bezoeken. Saint-Malo mag ook zeker niet ontbreken tijdens een vakantie in Bretagne. Bezoek ook Mont-Saint-Michel.

Camping Au Bocage du Lac

Frankrijk Bretagne Côtes-d'Armor Jugon-les-Lacs

rue du Bocage, 22270 Jugon-les-Lacs

+33 (0)2 96 31 60 16
Duits, Engels, Frans, Spaans
half april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.