Algemene gegevens

Staanplaatsen: 155
Huuraccommodaties: 15

Camping L’Atlantys

Camping L’Atlantys in Ploemeur is een gezinscamping vlakbij het strand in de Morbihan in Bretagne. Directe toegang tot het strand en tal van activiteiten voor jong en oud. De kampeerplaatsen zijn ruim en afgebakend door middel van hagen. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Sommige plaatsen beschikken over uitzicht op zee en het eiland Groix. Er zijn twee sanitairblokken op de camping waarvan een toegankelijk is voor mindervaliden. Voor de kleintjes is er een aparte babyroom. Liever iets luxer kamperen? Huur dan een van de comfortabele huuraccommodaties die van alle gemakken zijn voorzien.

Op camping L’Atlantys vindt u een recreatieruimte met tafeltennis, een leeshoek, gezelschapsspellen en een Wii. Er is een speeltuin met verschillende speeltoestellen waar kinderen zich lekker kunnen uitleven. Tevens is er een sportveld voor de sportliefhebbers waar acht verschillende sporten beoefend kunnen worden. In het hoogseizoen organiseert de camping verschillende activiteiten waaronder jeu de bouleswedstrijden, thema-avonden, muziek- en dansavonden en lotto. Ook is er een springkussen, een jeu de boulesbaan, een trampoline en kunnen kinderen rondrijden in skelters.

Vakantie in de Morbihan

Camping L’Atlantys ligt in Ploemeur met niet minder dan zeven mooie stranden uitgestrekt over 17 kilometer. Het grootste strand is Fort Bloqué. Vanaf de camping kunt u wandeltochten maken of het 12 kilometer lange fietspad volgen dat langs de kust leidt. U heeft een directe toegang tot het strand vanaf de camping waar u tal van watersportactiviteiten kunt beoefenen: surfen, duiken, zeilen en bijvoorbeeld jetskiën. Maar er is nog meer te doen in de Morbihan. Wat denkt u van golfen, fietsen, paardrijden, bowlen of quadrijden? Voetvissen of vissen in meren en vijvers is ook prima mogelijk hier.

We hebben een aantal opties voor Camping L'Atlantys voor je op een rijtje gezet:

Camping L’Atlantys

Frankrijk Bretagne Morbihan Ploemeur

Boulevard des Sables Blancs, 56270 Ploemeur

+33 (0)2 97 05 99 81
Engels, Frans
half januari - half december

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.