Algemene gegevens

Staanplaatsen: 73
Huuraccommodaties: 27
Kampeerterrein: 4,5 ha

Camping Les Bruyères

Camping Les Bruyères in Carnac is een schaduwrijke camping vlakbij de zandstranden van de Baai van Quiberon en de Golfe du Morbihan in Bretagne. De hele familie geniet van het verwarmde zwembad, de leuke animatie en het lekkere eten op de camping.

De kampeerplaatsen liggen op een kampeerterrein begroeid met gras en zijn afgebakend door groene hagen. De bomen geven de plaatsen verkoelende schaduw. Elke plek beschikt over een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt in de nabijheid. Er is een wasserette met wasmachine en droger. Voor kinderen is er een speciale babyruimte in het sanitairgebouw. Naast traditioneel kamperen kunt u ook uw vakantie doorbrengen in een van de huuraccommodaties. Er zijn comfortabele mobilhomes die van alle gemakken zijn voorzien. Ook beschikt de camping over een ecolodge gebouwd op hoge palen. Verder treft u hier een campingwinkel aan en een restaurant.

Jong en oud genieten van het zwembad op camping Les Bruyères. Ook als het regent kan er gezwommen worden want dan gaat het dak erop. Tijdens de zomermaanden is er een Kids Club en ook in de avonduren organiseert de camping gezellige animatie. Verder vindt u hier een tennisbaan, springkasteel, tafeltennis en een speeltuin voor kinderen.

Vakantie in Bretagne

Camping Les Bruyères is ideaal gelegen aan de Golf van Morbihan. Vanaf de camping bezoekt u de eilanden voor de kust en ontdekt u de tradities en festivals die Bretagne te bieden heeft. Plouharnel ligt op 2 kilometer van de camping en beschikt over 10 kilometer aan fijne zandstranden. U kunt voetvissen bij laag water en zwemmen bij hoog water. Bezoek ook het authentieke stadje Vannes en haar fort. De megalieten van Carnac zijn ook een aanrader.

Camping Les Bruyères

Frankrijk Bretagne Morbihan Carnac

Kerogile – Plouharnel, 56340 Carnac

+33 (0)2 97 52 30 57
Duits, Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.