Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 48
Kampeerterrein: 7 ha
Hoogte: 65 m

Camping de Mesqueau

Camping de Mesqueau in Plougasnou is een landelijke camping in een bebost park van 7 hectare naast een vismeer in de Finistère in Bretagne. Het verwarmde zwembad lijkt op een lagune waar u zich in een tropisch oord waant. De kampeerplaatsen liggen verspreid over de camping en iedereen vindt er zijn of haar ideale plekje. Het merendeel van de plaatsen beschikt over een water- en elektriciteitsaansluiting. Zowel de plaatsen als het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Naast stacaravans biedt de camping ook ingerichte tenten en een eco mobil-home aan. In het campingwinkeltje kunt u uw dagelijkse boodschappen halen.

Heerlijk zwembad

Het verwarmde en overdekte zwembad biedt plezier voor iedereen, of het nu regent of het is heerlijk warm. Even lekker een balletje slaan kan op de tennisbaan. Kinderen genieten van de glijbanen en een potje minigolf. In het hoogseizoen kunt u meedoen met leuke activiteiten zoals workshops en sportieve toernooien. Leer andere campinggasten beter kennen door mee te doen aan de gezamenlijke lunch. In het nabijgelegen vismeer kunt u een hengeltje uitgooien.

Omgeving van Finistère

Bij de receptie van Camping de Mesqueau zijn fietsen te huur. Ideaal voor een ritje naar de stranden van Trégor op 5 kilometer afstand. Iets verder vindt u het kasteel van Taureau en de prachtige baai van Morlaix. Bezoek het unieke museum van de wolf in Le Cloître-Saint-Thégonnec. Ontdek de baai van Morlaix ook eens op een andere manier: snorkelen. U kunt deze excursie boeken bij de duikschool in Plougasnou. Le Village Breton is het tweede ecomuseum in Frankrijk en ook een bezoekje waard tijdens uw vakantie in Bretagne.

We hebben de beste opties voor Camping de Mesqueau voor je op een rijtje gezet:

Camping de Mesqueau

Frankrijk Bretagne Finistère Plougasnou

870 route de Mesqueau, 29630 Plougasnou

0033 (0)2 98 67 37 45
Duits, Engels, Frans, Nederlands
juni - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.