Camping La Baie De Terenez in Plouezoc’H is een groene camping met zwembad in een bloemrijke en schaduwrijke omgeving in Finistère in Bretagne.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 92
Huuraccommodaties: 16

Camping La Baie De Terenez

Camping La Baie De Terenez in Plouezoc’H is een groene camping met zwembad in een bloemrijke en schaduwrijke omgeving in Finistère in Bretagne. Dit is een prachtige camping en zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen en strandliefhebbers. Het kampeerterrein ligt aan de kust, ideaal voor lange strandwandelingen en een frisse duik op een warme zomerdag. Op deze camping zijn 92 kampeerplaatsen en tien mooie huuraccommodaties te huur. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met caravan, camper en tent. De huuraccommodaties zijn ruime mobile homes, een ideale verblijfplaats voor kampeerders die wat meer van luxe houden. Er zijn verschillende faciliteiten die uw vakantie hier compleet maken. Zo is er een prachtig zwembad, een speeltuin, een tafeltennistafel en een wasserette. In het hoogseizoen zijn de bar en het restaurant geopend en hier kunt u dan terecht voor een snack of een lekkere maaltijd.

Familiecamping in Bretagne

Op deze camping hoeft u zich komende vakantie zeker niet te vervelen. De kinderen vermaken zich optimaal in het zwembad en wandelaars en natuurliefhebbers genieten van de prachtige omgeving. Onderneem leuke activiteiten, zoals fietsen, mountainbiken, paardrijden en stadjes bezoeken. Er heerst een gezellige en familiale sfeer op het terrein waar iedereen zich thuis zal voelen. Camping La Baie De Terenez is een heerlijke vakantie bestemming voor jong en oud!

We hebben een aantal opties voor Camping La Baie De Terenez voor je op een rijtje gezet:

Camping La Baie De Terenez

Frankrijk Bretagne Finistère Plouezoc'h

Moulin de Caneret, 29252 Plouezoc’h

+33 2 98 67 26 80
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.