Keraluic Camping Vert & Gîtes

Keraluic Camping Vert & Gîtes is een natuurcamping in Bretagne gelegen op een groene, rustige plek op het platteland. De accommodatie bevindt zich in het zuiden van Bretagne in een bijzonder ontspannen omgeving in het hart van de ongerepte natuur van Cornouaille. In de omgeving, op minder dan 4 km, vind je alle nodige voorzieningen (winkels, restaurants, markten, enz.). Je kunt overnachten in een gastenkamer (chambres d’hôtes), een van de drie volledige ingerichte studio’s in de Chaumière (huis met rieten dak) of de gîte voor 4/5 personen.

Groene camping in Bretagne

Keraluic is een echte atuurcamping, een “Aire Naturelle”. Hier vindt je de rust van een kleine groene familiecamping met 23 ruime staanplaatsen en modern comfortabel sanitair. Je kunt ook een volledig ingerichte katoenen tent huren. Op het Keraluic terrein is een WiFi-zone voor gratis en onbeperkt internetgebruik. Het bereik is over bijna het gehele campingterrein.

Ontdek het echte Bretagne

Het echte Bretagne ontdekken? De eigenaren helpen je met plezier! Het Pays Bigouden, met zijn nog levende tradities is het hart van Bretagne. Ontdek de vele legendes, tradities, festivals, markten, brocantes en natuurlijk de menhirs van het authentieke Bretagne. Ter plaatse en in de omgeving zijn er allerlei sportieve en culturele activiteiten. Wandelen, fietsen, paardrijden, surfen, zee-en zoetwater vissen, noem maar op.

Mooi weer, zon en strand

Dankzij de warme golfstroom, heerst er hier een heerlijk micro klimaat vlak aan zee. Dat betekend relatief vaak mooi weer en zon. Dit zie je aan de mimosabomen die hier groeien en de hortensia’s die heel wat groter zijn dan in Nederland. Dus een ware camping onder de Franse zon. De stranden in de omgeving van Keraluic Camping Vert & Gîtes zijn geweldig. De hele Bretonse kustlijn heeft prachtige zandstranden. Een ideaal vakantiegebied voor gezinnen die van water en watersport houden. Op 5 kilometer van de camping vind je kilometers lang zandstrand, kleine baaitjes, vissershavens, duinen, enz.

Overige information van deze accommodatie

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid en rijzen? Boek nu!

Keraluic Camping Vert & Gîtes
Frankrijk Bretagne Finistère Plomeur

Lieu dit Keraluic, 29120 Plomeur, Frankrijk

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - half oktober

Contactformulier

1 beoordeling

Beoordeling schrijven
  1. Leuke camping met goed sanitair en mooie plaatsen

    Schaduwrijke plekken zijn makkelijk te vinden. De eigenaars kennen de regio goed en zijn behulpzaam. In de omgeving leuke dorpjes en stadjes, prachtige stranden, veel in een cirkel van 15 km, kortom een aanrader. Geweest in augustus 2021 met z’n tweetjes.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe