Camping Le Bois d'Amour in Quiberon is een gezinscamping aan het strand van Goviro in het zuiden van Bretagne in de Morbihan.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 118
Kampeerterrein: 5,5 ha

Flower Camping Le Bois d’Amour

Camping Le Bois d’Amour in Quiberon is een gezinscamping aan het strand van Goviro in het zuiden van Bretagne in de Morbihan. Zwemmen in de zee, wandelen op het strand of meedoen aan een van de ludieke activiteiten op de camping zelf. De kampeerplaatsen zijn ruim en geschikt voor caravans, tenten en campers. U kunt elke ochtend ontbijten met vers brood en croissants dankzij de broodservice. Ook is er een campingwinkel met de hoogstnodige producten. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden en voor baby’s is er een speciale ruimte. In het restaurant op de camping proeft u heerlijke galettes, de lokale specialiteit van Bretagne. Het zwembad is verwarmd dus ook lekker zwemmen als het buiten niet zo warm is. Voor de kleintjes is er een peuterbadje. In het hoogseizoen wordt er vier keer per week gezellige avonden georganiseerd om samen te dineren en dansen. Ook voor kinderen is er een Kids Club met ludieke activiteiten op camping Le Bois d’Amour.

Camping Bretagne aan zee

Huur fietsen op camping Le Bois d’Amour en trek er op uit om de omgeving te ontdekken en te genieten van de mooie natuur van het schiereiland Quiberon. Het centrum van Quiberon ligt op 15 minuten lopen van de camping met uitzicht op het eiland Belle-Ile. Het strand bevindt zich op 150 meter waar u kunt wandelen en uitwaaien.

Flower Camping Le Bois d’Amour

Frankrijk Bretagne Morbihan Quiberon

rue Saint Clément, 56710 Quiberon

+33 (0)2 97 50 13 52
Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.