Algemene gegevens

Staanplaatsen: 120
Huuraccommodaties: 19
Kampeerterrein: 4,5 ha
Hoogte: 125 m

Camp­ing La Garenne

Camping La Garenne is een mid­del­grote fam­i­lie camp­ing met 120 kampeerplaatsen. De camping ligt in het mooie dal van de rivier de Eyrieux, halver­wege het departe­ment de Ardèche. De camping is makkelijk bereikbaar en ligt op vijf minuten lopen van het dorp­s­cen­trum en aan de rand van het bos. Op 3 kilo­me­ter afs­tand van de camping ligt het middeleeuwse stadje La Voulte-​sur-​Rhône, waar elke vri­jdagocht­end een gezellige markt wordt gehouden. De heuvels rond La Garenne bieden volop gele­gen­heid voor prachtige wan­delin­gen, fiet­stochten en autotochten, te beginnen vanaf de camping. Voor toer­fi­et­sers zijn er onder andere de Dolce Via en Via Rhôna, twee mooie vlak ­lopende fietspaden, het ene langs de Eyrieux, het andere langs de Rhône. In het hoog­seizoen is er een omvan­grijk recre­atiepro­gramma voor alle leefti­j­den, maar ook in het voor– en naseizoen heeft u de keuze uit een groot aantal activiteiten, waaronder jeu de boules-​middagen, begeleide wan­del­tochten en wijnproeven.

Kamperen in de Ardèche

Op de camping heerst een gezellige en familiale sfeer. Er is een prachtig zwembad waar jong en oud zich prima vermaken en er worden leuke dingen georganiseerd voor alle campinggasten. Als u een dag weg geweest bent en u heeft geen zin meer om te koken dan kunt u aanschuiven in het restaurant van de camping voor een lekkere maaltijd. Beleef een heerlijke vakantie op camping La Garenne in de Rhône-Alpes.

We hebben een aantal opties voor Camping La Garenne voor je op een rijtje gezet:

Camping La Garenne

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Saint-Laurent-du-Pape

Mon­tée de La Garenne, 07800 Saint-Laurent-du-Pape

+33 (0) 62 76 83 94 3
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.