Vakantiepark Chalets de l'Eau Verte in Marchal is een kindvriendelijk domein met prachtige chalets gelegen in de groene Cantal in de Auvergne.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 8 ha

Chalets de l’Eau Verte

Camping Chalets de l’Eau Verte in Marchal is een gezinscamping met prachtige chalets gelegen in het hart van Frankrijk in de Cantal in de Auvergne. Kamperen in houten chalets en de omgeving wandelend verkennen. De chalets liggen in de natuur, tussen de heuvels en het bos. Elke huuraccommodatie bij Chalets de l’Eau Verte heeft een uitzicht over het landschap dat is doorgroefd door een riviertje. Het terras beschikt over tuinmeubilair, zonnestoelen en een barbecue. Een mooie plek om te kamperen zowel in de zomer als in de winter. Er is gratis toegang tot het internet op de camping. Voor kinderen is er een speeltuin aanwezig op camping Chalets de l’Eau Verte. In de recreatieruimte is er nog meer te beleven: tafeltennis, tafelvoetbal en verschillende gezelschapsspellen. Tevens is er een spa gedeelte van 70 m² waar u kunt ontspannen. In de kleine visvijver kunt u een hengeltje uitgooien en een dagje rustig vissen.

Vakantiedomein in de Auvergne

Camping Chalets de l’Eau Verte ligt in Marchal waar u een bakker, winkel en restaurant vindt. Elke donderdagochtend is er een markt in Tarentaine, op 7 kilometer van de camping. In de omgeving kunt u wandelen, vissen op forel, champignons plukken en paardrijden. In de winter kunnen er onder begeleiding van een gids wandelingen worden gemaakt in de sneeuw op sneeuwschoenen. Natuurlijk kan er ook worden geskied en gesleed in de Auvergne.

We hebben een aantal opties voor Chalets de l'Eau Verte voor je op een rijtje gezet:

Chalets de l’Eau Verte

Frankrijk Auvergne Cantal Marchal

le Jagounet, 15270 Marchal

+33 (0)4 71 78 78 78
Engels, Frans, Spaans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.