Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 7
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 380 m

Vakantiepark Chez Jem

Vakantiepark Chez Jem in Le Breuil is een camping in de Allier met zwembad gelegen aan een rivier in de regio Auvergne. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van een blokhut, bungalow, caravan, chalet, chambres d’hôtes, gîtes, huurtenten, safaritent, trekkershut en vakantiehuizen. Deze charme camping heeft plaatsen met bosgrond, groen terrein, plaatsen met enige schaduw en plaatsen met veel schaduw. Vakantiepark Chez Jem beschikt over eetgelegenheid, geen animatie, internettoegang, privé sanitair en een zwembad. Op de camping worden geen huisdieren geaccepteerd. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Auvergne

Kamperen in de prachtige omgeving van Le Breuil is ideaal om het departement Allier in de regio Auvergne te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken en wandelen in het bos. Een verblijf op Vakantiepark Chez Jem is ideaal voor avonturiers, bij Nederlanders, duurzame vakantie, fietsvakantie, gay vriendelijk, levensgenieters, natuurliefhebbers, rustieke vakantie, rustzoekers, schoolvakantie, sportieve vakantie, vakantie aan het water, vakantie in de bergen, wandelvakantie en zomervakantie.

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Chez Jem voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark Chez Jem

Frankrijk Auvergne Allier Le Breuil

La Gougeasse, F-03120 Le Breuil

+33 47 09 83 23 7
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
juni - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.