Algemene gegevens

Staanplaatsen: 524
Huuraccommodaties: 120

Siblu Camping La Pignade

Camping La Pignade in Ronce-les-Bains is een familiecamping gelegen aan de rand van een pijnbomenbos, niet ver van de zee in de Charente-Maritime in de Poitou-Charentes. De camping beschikt over een manege voor wandelingen te paard of poney in de omgeving. De kampeerplaatsen zijn afgebakend en de plekken zijn goed onderhouden. Het kampeerterrein is omringd door bomen die volop schaduw geven. Naast traditioneel kamperen zijn er ook verschillende huuraccommodaties te huur. Elke mobilhome is van alle gemakken voorzien en beschikt over een terras waar u lekker kunt luieren en genieten van de vakantie. De camping beschikt over een bar en een terras. Er is een campingwinkel, een broodservice en u kunt afhaalmaaltijden bestellen als u zelf geen zin heeft om te koken. Camping La Pignade is een paradijs voor kinderen. Het verwarmde buitenbad beschikt over een mooi peuterbadje voor de kleintjes. Er zijn vier waterglijbanen en een leuke waterspeeltuin. Tijdens het hoofdseizoen organiseert het animatieteam aquagym. Ook zijn er drie Kids Clubs voor verschillende leeftijden met ludieke activiteiten en animatie. Sportliefhebbers zijn te vinden op het sportterrein, de minigolf of in de fitnesszaal.

Vakantie in de Charente-Maritime

Omdat camping La Pignade vlakbij het bos ligt loopt u zo de koelte in voor een heerlijke wandeling. Het strand en de zee liggen op 1,5 kilometer en de volgende stranden zijn aanraders: Plage de la Cèpe, Plage de l’Embellie en Plage du Galon d’Or. Maak uitstapjes naar de vele eilanden zoals Oléron, Ré en Madame. Saintes is een historisch stadje en een fijne plek om rond te slenteren en te genieten van de 2000 jaar oude geschiedenis. Neem de kinderen mee naar Marennes waar zich het kasteel van Gataudière bevindt die u meeneemt naar het Harry Potter tijdperk.

Aanbieder: Siblu Villages

Siblu Camping La Pignade

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Ronce-les-Bains

avenue des Monards, 17390 Ronce-les-Bains

+31 (0)488 79 21 31
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.