Algemene gegevens

Staanplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 8 ha
Hoogte: 1100 m

Rioclar, een charmante camping

Rioclar is een charmante camping in het hart van de Ubaye-­vallei op 15 minuten afstand van het Serre-Ponçon meer. Vakantie vieren op de gezinscamping Rioclar in de Alpes-de-Haute-Provence is een beleving voor jong en oud. Elke jaar werven we een professioneel animatie team aan. De hele dag animatie en activiteiten op het programma, voor kinderen, tieners en volwassenen! Op het multi-sport terrein, de tennisbaan of in het zwembad zijn allerlei activiteiten op touw gezet. Elke dag anders en leuk voor alle leeftijden. Camping Rioclar ligt vlak bij het bekende stadje Barcelonnette en ligt op de noordoever van de rivier de Ubaye. De verharde wegen en paden verdelen de camping in velden met verscheidene terrassen. De standplaatsen bevinden zich tussen de bomen en worden bepaald door de natuurlijke vorm van het terrein. De sportvoorzieningen liggen bij de rivier. Naast de camping is een school voor kanovaren en rafting. Rioclar is de ideale camping voor jongeren en gezinnen!

Kamperen in de Franse Alpen

De camping ligt in een bergachtig en bosrijk gebied in de zuidelijke Franse Alpen gelegen (in de Ubaye Vallei). Tussen het Nationaal Park Mercantour en vele meren (Lac de Serre Ponçon) en meertjes, met rivieren (de rivier de Ubaye als de meest bekende) en stroomversnellingen. Een ideaal gebied voor watersport (raften, kanoen, etc), wandelen,klimmen en wielrennen. De Vallei van Ubaye is een echt avontuurlijk speelterrein. De Ubaye-vallei is een van de mooiste valleien van de zuidelijke Alpen.

We hebben een aantal opties voor Camping Rioclar voor je op een rijtje gezet:

Camping Rioclar

Frankrijk Provence Alpes-de-Haute-Provence Méolans-Revel

D900 – Route de Barcelonnette, 04340 Méolans-Revel

+33 (0)4 92 81 10 32
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans
begin mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.