Kamperen op de boerderij

Ferme De la Croix Villiére is een kleine groene boerderijcamping in de Franse Ardennen (Ardennes, Champagne-Ardenne). De camping biedt prima kampeerplaatsen in een rustige omgeving. Het sanitair gebouw is in orde en onlangs helemaal vernieuwd. Tijdens een verblijf op de boerderijcamping De la Croix Villiére kan je de boerderij bezoeken. In de zomermaanden is er iedere dag vers brood op de camping.

Kleine camping in de Franse Ardennen

In de omgeving van het kleine plaatsje Neuville Day kan je prachtig wandelen in het bos en fietsen. Bezoek de kleine musea en boerenmarkten uit de omgeving van Camping De la Croix Villiére. In de Franse Ardennen vind je overweldigende natuur. Met het mysterieuze Maasdal en het prachtige Semoydal vormen de Franse Ardennen een ideaal gebied voor wandelaars die o.a. de paden volgen tussen Charleville-Mézières en Givet. De totale groene oppervlakte van deze ‘Ardenner Massief’ is wel zo’n 5.246 km². De camping ligt tussen Charleville-Mézières (noordelijk 45 km) en de grote stad Reims (65 km in het zuiden) in. In Charleville-Mézières eindigt de fietsroute Trans-Ardennes. De streek van de Franse Ardennen is een groot openluchtmuseum. Alle invasies kwamen uit het oosten Frankrijk binnen, vandaar de strategische ligging van de streek aan de noordoost grens van Frankrijk.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Boerencamping De la Croix Villiére voor je op een rijtje gezet:

Boerencamping De la Croix Villiére
Frankrijk Champagne-Ardenne Ardennes Neuville-Day

2 la croix villiére, 08130 Neuville-Day

maart - november

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe