Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 284
Huuraccommodaties: 540
Kampeerterrein: 30 ha

Camping Sandaya Le Col Vert

Camping Le Col Vert in Vielle-Saint-Girons is een grote camping met zwembad in Landes gelegen aan het meer Lac de Léon vlakbij prachtige zandstranden. De gezellige camping beschikt over comfortabele kampeerplaatsen met schaduw en verhuurt stacaravans, chalets, cottages en lodge/bungalowtenten. De camping beschikt over een speeltuin en sportterrein, zwemparadijs, buitenzwembad, binnenzwembad met schuifdak en peuterbad. Er is een animatieprogramma en welness met fitnessruimte, sauna, whirlpool, stoombad en beautycenter aanwezig. Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping excursieprogramma’s en verschillende fietsroutes. Dagelijks rijdt er meermalen een gratis pendelbus naar het strand. Koken hoeft niet altijd, want op camping Le Col Vert is een snackbar, pizzeria en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. U kunt op de camping internetten en gebruik maken van één of meerdere computers en het wifi netwerk.

Ontdek Landes vanaf camping Le Col Vert

Camping Le Col Vert ligt in het uitgestrekte bos van de Landes de Gascogne, vlakbij het natuurreservaat van de Huchet, tussen het meer Lac de Léon en de Atlantische Oceaan. De camping is de ideale bestemming voor een actieve (watersport) en ontspannende vakantie.

Aanbieder: Sandaya campings

Sandaya Le Col Vert

Frankrijk Aquitaine Landes Vielle-Saint-Girons

1548 Route de l’Etang, 40560 Vielle-Saint-Girons

0031 (0)20 21 92 17
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - september

1 beoordeling

Beoordeling schrijven
  1. Deze camping nooit meer!

    Zojuist compleet afgewimpeld per telefoon. Er werd niet geluisterd, er werd doorheen gepraat, en empathie was ver te zoeken. Ze presteerde het zelfs om tijdens het gesprek gewoon met haar collega een ander gesprek te voeren. Ongelooflijk schofterig.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.