Camping Soustons Village in Soustons is een natuurcamping met zwembad in de Aquitaine gelegen aan een meer in het vakantieland Frankrijk.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 257

Camping Sandaya Soustons Village

Camping Soustons Village in Soustons is een natuurcamping met zwembad in de Aquitaine gelegen aan een meer in het vakantieland Frankrijk. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van bungalow, chalet en vakantiehuizen. De camping heeft plaatsen met harde ondergrond, veel groen. Camping Soustons Village beschikt over animatie, campingwinkel, discotheek, eetgelegenheid, internettoegang, peuterbad, privé sanitair, rolstoel toegankelijk, speeltuin, sportterrein, wellness, zwembad, zwemparadijs. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Een sprookjesachtige vakantie aan de Atlantische Oceaan

In de regio kunt u bezienswaardigheden bezoeken, duiken, fietsen, mountainbiken, stadjes bezoeken, naar het strand, wandelen. Een verblijf op Camping Soustons Village is ideaal voor gezin met jonge kinderen, gezinsvakantie, kindvriendelijk, levensgenieters, meivakantie, natuurliefhebbers, schoolvakantie, smulpapen, sportieve vakantie, vakantie aan het water, vriendenvakantie, wandelvakantie, welzijnsvakantie, zomervakantie en zwemliefhebbers.

Aanbieder: Sandaya campings

Sandaya Soustons Village

Frankrijk Aquitaine Landes Soustons

63 avenue Port d’Albret, 40410 Soustons

+33 (0)4 11 32 90 00
Duits, Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.