Algemene gegevens

Staanplaatsen: 585
Huuraccommodaties: 581
Kampeerterrein: 23 ha

Domaine La Yole Wine Resort

Camping La Yole in Valras-Plage is een fantastische familiecamping in de Languedoc-Roussillon op 500 meter afstand van het strand. Geniet van de omgeving, de activiteiten en de prachtige natuur in deze regio. Deze camping is zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen en in het laagseizoen voor ouderen. Er is een groot aantal kampeerplaatsen en accommodaties te huur op camping La Yole. Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Er zijn huuraccommodaties van standaard stacaravans en safaritenten tot aan luxe vakantiehuisjes met jacuzzi. Kinderen zullen zich absoluut niet vervelen op dit kampeerterrein, want er is genoeg te doen en er zijn een heleboel mooie faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een zwemparadijs, een kinderboerderij, avonturen park en er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd door het internationale animatieteam. Het zwemparadijs is 1000 m² en geschikt voor zowel kinderen als voor volwassenen. Het bestaat uit verschillende buitenbaden, glijbanen en er is een groot overdekt zwembad et een peuterbad waar iedereen zich optimaal zal vermaken.

Kamperen bij Valras-Plage

Op en om camping La Yole is veel leuks te beleven. Er worden animatieactiviteiten georganiseerd voor jong en oud, er is een speeltuin, een sportveld, tennisbaan en een beachvolleybalveld. Hebt u een dagje geen zin om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping voor een lekkere mediterrane maaltijd of u kunt wat afhalen in onze vernieuwde “food court”. Om even heerlijk tot rust te komen is er de spa waar u heerlijk kunt genieten van massages, schoonheidsbehandelingen en jacuzzi’s. De camping heeft zijn eigen wijngaard waar wijnproeverijen worden gehouden en rondleidingen worden gegeven. Ook in de omgeving is er van alles om te ontdekken. Onder andere het bezoeken van het mooie kasteel van Carcassonne, heerlijk wandelen langs de “Canal du Midi” of het bewonderen van de 9 sluizen in Bèziers. Daarnaast is er de mogelijkheid om fietsen te huren en de omgeving op de fiets te verkennen.

We hebben een aantal opties voor Domaine La Yole Wine Resort voor je op een rijtje gezet:

Domaine La Yole Wine Resort

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Valras-Plage

Avenue de la Méditerranée, 34350 Valras-Plage

+33 (0)4 67 37 33 87
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.