Algemene gegevens

Staanplaatsen: 55
Huuraccommodaties: 13
Kampeerterrein: 1,3 ha
Hoogte: 410 m

Camping Le Moulin du Monge in Lourdes

Camping Le Moulin du Monge in Lourdes is een gezinscamping gelegen in de bergen van de Hautes-Pyrénées vlakbij de bedevaartplaats Lourdes in de Midi-Pyrénées. Vanaf de camping kunt u de bus nemen om naar het Heiligdom te rijden. Er zijn vlakke en hellende kampeerplaatsen op het kampeerterrein. De plekken zijn schaduwrijk en voor campers is er een speciaal servicepunt. Naast traditioneel kamperen kunt u ook in een mobilhome overnachten die van alle gemakken is voorzien. In de campingwinkel haalt u de hoogstnodige boodschappen en wie in de ochtend wil ontbijten met vers brood kan terecht bij de broodservice. In de zomer is het heerlijk zwemmen in het verwarmde zwembad van camping Le Moulin du Monge. Speciaal voor de kleintjes is er een peuterbadje en rondom het zwembad staan ligstoelen zodat u altijd een oogje in het zeil kunt houden. Daarnaast is er voor kinderen ook een speeltuin met glijbaan, schommel en grote trampoline. In de recreatieruimte kan er televisie worden gekeken of een potje tafelvoetbal worden gespeeld. In de sauna kunt u lekker ontspannen.

Vakantie in de Midi-Pyrénées bij Le Moulin du Monge

Camping Le Moulin du Monge ligt vlakbij het Heiligdom welke te bereiken is per bus. Er zijn tal van musea voor de historie- en cultuurliefhebbers, waaronder het museum Petit Lourdes en het Gemmail-museum. Bezoek ook eens de grotten van Loup of de grotten van Bétharram. In de buurt vindt u verschillende meren waar er gevist kan worden of waar u pootje kunt baden in het frisse water.

Camping Le Moulin du Monge

Frankrijk Midi-Pyrénées Hautes-Pyrénées Lourdes

28 avenue Jean Moulin, 65100 Lourdes

+33 (0)5 62 94 28 15
Engels, Frans, Italiaans
begin april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.