Algemene gegevens

Staanplaatsen: 107
Huuraccommodaties: 204
Hoogte: 89 m

Camping Sandaya Château des Marais

Tussen de stad Tours en Orléans ligt de 5 sterren camping Château des Marais in de Loir-et-Cher (Centre-Val de Loire). De camping met zwemparadijs ligt vlakbij de Loire. nodigt je uit voor een reis naar het hart van de geschiedenis in de Loirevallei, de “Tuin van Frankrijk”. Boek een stacaravan of een hooggelegen hut en geniet van alle comfort tijdens een vakantie op camping Sandaya Château des Marais.

Een aquapark voor de hele familie

Ontdek de geneugten van een camping met aquapark met waterglijbanen en geniet van een vorstelijke vakantie op Château des Marais. Voor urenlang zwemplezier, een ontspannend bad of een afdaling van de glijbaan, allemaal snel richting de verwarmde zwembaden van uw aquapark op een steenworp van Chambord. De kinderen kunnen spelen in de waterspeeltuin.

Een vorstelijke vakantie in de Loirevallei

De camping in Midden-Frankrijk ligt op slechts 6 kilometer van het Kasteel van Chambord. Vanaf de camping kun je via de talrijke bewegwijzerde fietspaden de Vallei van de Koningen ontdekken die zich langs de Loire uitstrekt. Doorkruis met de hele familie de sprookjesachtige landschappen op de fiets. Volg de talrijke fietspaden langs de rivier de Loire tussen Amboise, Blois, Beaugency en Orléans. Laat je betoveren door de kastelen van de Loire, de kostbaarste bouwwerken van het buitengewone Franse erfgoed.

Aanbieder: Sandaya campings

Sandaya Château des Marais

Frankrijk Centre-Val de Loire Loir-et-Cher Muides-sur-Loire

27 Rue de Chambord, 41500 Muides-sur-Loire

+31 (0)20 72 19 217
Duits, Engels, Frans, Nederlands
April tot Oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.