Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 403

Les Pierres Couchées

Het gevoel van zand tussen uw tenen voelen en de zacht kabbelende golven op de achtergrond horen? Wij noemen dat; het ultieme vakantiegevoel! Deze gezellige gezinscamping met waterpark ligt heerlijk tussen de hoge, schaduwrijke bomen en ook op slechts 300 meter afstand van de kust van de Loire Atlantique (net ten zuiden van Bretagne). UNIEK dus!

Luxe camping in Zuid-Bretagne

Camping Les Pierres Couchées in Saint-Brévin-les-Pins is een viersterren camping op 300 meter van het strand aan de Atlantische kust in de Loire-Atlantique in de Pays-de-la-Loire. Voor animatie en activiteiten zit u op de camping goed, elke avond geniet u van mooie shows. Er zijn drie verschillende modellen huuraccommodaties beschikbaar op camping Les Pierres Couchées. Ze verschillende in grootte, maar zijn allemaal comfortabele vakantieverblijven. Elke mobilhome beschikt over een houten terras met tuinmeubilair. Het ideale plekje waar u kunt barbecuen en genieten van de zon. De camping beschikt over een bar met terras en een barbecueplaats. Tijdens het hoogseizoen is er een campingwinkel en een bakker. Bijna elke avond is er animatie op camping Les Pierres Couchées zoals karaoke, dans, cabaret en meer. Aan het begin van de avond is er een piratenshow speciaal voor kinderen. Er zijn drie Kids Clubs voor alle leeftijden. Om tijdens de vakantie in vorm te blijven kunt u fitnessen in de fitnesszaal. In de recreatieruimte vindt u tafelvoetbal, biljart en speelautomaten. Het grote zwembad beschikt over een waterglijbaan waar iedereen urenlang plezier beleeft.

Strandvakantie aan Atlantische kust

In de buurt van camping Les Pierres Couchées vindt u verschillende stranden. Op 300 meter afstand ligt het strand Ermitage, makkelijk te bereiken te voet. De strandclubs hebben leuk vermaak voor kinderen zodat ouders kunnen relaxen. In Saint-Brévin-les-Pins vindt u de megalieten, een oude kerk en het marinemuseum. Op 12 kilometer ligt Pornic, een prachtig vissersdorpje dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Ook sportliefhebbers zitten goed in de Loire-Atlantique met de vele sporten die men kan beoefenen in de regio.

Aanbieder: Siblu Villages

Siblu Les Pierres Couchées

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Saint-Brévin-les-Pins

44250 Saint-Brévin-les-Pins

+31 (0)488 79 21 31
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.