Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 193
Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 150 m

Camping de la Moselle

Camping de la Moselle is een warme familiecamping met zwembad in Grand Est gelegen aan de rivier de Moezel, aan de voet van het middeleeuwse dorp Liverdun in de regio Lorraine. Het aangename terrein biedt 195 vlakke kampeerplaatsen op grasland, allemaal voorzien van 6A-elektriciteit. Verschillende soorten bomen zorgen voor enige schaduw. De camping in de Lorraine beschikt over een bar annex restaurant, kleine winkel en mooi buitenzwembad (juli/aug). Er is een tennisbaan en jeu de boules veldje plus enkele speeltoestellen. BBQ op houtskool is niet toegestaan. U kunt tegen betaling gebruik maken van het WiFi punt op Camping de la Moselle. In samenwerking met twee andere campings is het mogelijk om deel te nemen aan een meerdaagse fiets- of wandeltocht, met overnachting in een tent op palen.

Kamperen aan de Moezel rivier

Een hek geeft toegang tot de rustige weg langs de met gras en bomen begroeide rivieroever, waarlangs je kunt wandelen, fietsen, vissen en varen. Het op een heuvel gelegen dorp Liverdun ligt op loopafstand en biedt een aantal restaurants en winkels. De drukke stad Nancy is gemakkelijk te bereiken met de auto of bus. Camping de la Moselle ligt op loopafstand van het treinstation van Liverdun (lijn Nancy-Toul). Fietsen kunnen gratis mee in de trein. De Moezel is geschikt om in te vissen en te kanoën. Vanaf de camping kunt u gemakkelijk verschillende steden bezoeken. Nancy (Meurthe et Moselle) ligt op 15 km, Metz (Moselle) op 40 km, Verdun (Meuse) en Epinal (Vogezen) op 80 km.

We hebben de beste opties voor Camping de la Moselle voor je op een rijtje gezet:

Camping de la Moselle

Frankrijk Lorraine Meurthe-et-Moselle Liverdun

7 avenue Eugene Lerebourg, F-54460 Liverdun

0033 (0)3 83 24 43 78
Duits, Engels, Frans
mei - september

1 beoordeling

Beoordeling schrijven
  1. Gunstig gelegen camping

    Bel endroit de camping près de l’autoroute du soleil.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.