Leuke gezinsvriendelijke camping met zwembad in het centrum van de Lozère (Occitanië) gelegen aan de rivier de Lot.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 95
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 650 m

Gezellige camping aan de Lot

Camping Le Clos Des Peupliers is een gezinsvriendelijke 3 sterren camping met zwembad in het centrum van de Lozère (Occitanië) gelegen aan de rivier de Lot. De camping biedt ruime en schaduwrijke plaatsen, 3 ingerichte gîtes en mobilhomes. De camping is ideaal voor natuurliefhebbers en het buitenleven. Neem een duik in het zwembad en laat u kinderen spelen in de speeltuin. ’s Avonds worden er thema-avonden georganiseerd en voor een snack of eenvoudige maaltijd kan je terecht in de snackbar op de kindvriendelijke camping Le Clos Des Peupliers. Op de camping is gratis WiFi aanwezig! In de omgeving van de camping kan je prachtig op forel vissen.Vakantie in Lozère

Kamperen in de Lozère

De familiecamping Le Clos Des Peupliers ligt in de gemeente Barjac (Lozère, Languedoc-Roussillon) in het hart van de Lot-Vallei (Vallée du Lot), in de buurt van de Gorges du Tarn en de Causses. De Gorges du Tarn is een kloof gelegen in de Cevennen, niet ver van het natuurpark Parc National des Cévennes (UNESCO werelderfgoed) in de departementen Lozère en Aveyron in Zuid- Frankrijk. De naam ‘Gorges du Tarn’ verwijst naar de kloof, waar de rivier de Tarn door stroomt. In de omgeving van camping Le Clos Des Peupliers zijn legio van activiteiten en bezienswaardigheden! Wandelen, paardrijden, vissen, parapente, mountainbiken, etc. Daarnaast kan je een wolven- en bizonpark bezoeken.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Clos Des Peupliers voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Clos Des Peupliers

Frankrijk Languedoc-Roussillon Lozère Barjac

Route Nationale 88, 48000 Barjac

33 (0)4 66 47 01 16
Engels, Frans
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.