Algemene gegevens

Staanplaatsen: 3
Huuraccommodaties: 1
Kampeerterrein: 0,5 ha
Hoogte: 600 m

Vivre à Marçeau

De natuurcamping Vivre à Marçeau in Gorses ligt in een prachtige, heuvelachtige en bosrijke omgeving van de Lot. De natuurcamping heeft drie kampeerplaatsen en een tiny house te huur. De drie plaatsen op het zuidwesten hebben uitzicht op het dal. Achter het boerenwoonhuis ligt een toiletgebouw met een warme douche, een composttoilet en een afwasplaats. Deze rustige natuurcamping in Frankrijk is aangesloten bij ‘Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur’. Rondom Vivre à Marçeau vindt u voornamelijk bossen en kleine gehuchtjes en voor wie van wandelen houdt is dit een ideale plek. Op ongeveer 7 kilometer van Vivre à Marçeau ligt het meer ‘Lac du Tolerme’. Hier kunt u heerlijk zwemmen, surfen, vissen of kanoën. Paardrijden kan bij de manege in Gorses (2 km). Op afspraak kunt u onder begeleiding buiten gaan rijden.

Rust, natuur en eenvoud

Op Vivre à Marçeau in de regio Nouvelle-Aquitaine komen rust, natuur en eenvoud samen. De boerderij bestaat uit 3 gebouwen; het boerenwoonhuis, de grote schuur en een broodovenhuisje (tiny house ‘La Paix’). Op het erf zijn verder een waterbron en een fruit- en moestuin te vinden. Het uitzicht op het dal, het geluid van uilen in de nacht, krekels in de zomer en de prachtige sterrenhemel geven deze plek haar rustgevende sfeer. Verblijven zonder haast, in alle rust een boek lezen of te voet afdalen langs de beekjes, het belangrijkste is dat u zich hier prettig voelt.

We hebben een aantal opties voor Vivre à Marçeau voor je op een rijtje gezet:

Vivre à Marçeau

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Gorses

72 Côté de Marsau, 46210 Gorses (Lot)

+31610582943
Engels, Frans, Nederlands
mei - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.