De comfortabele camping les Galets de la Mollière in Cayeux-sur-Mer ligt op 10 min lopen van de zee op een bebost kampeerterrein in de Somme in Picardië.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 76
Huuraccommodaties: 39
Kampeerterrein: 6 ha

Camping Les Galets de La Mollière

Camping Les Galets de La Mollière in Cayeux-sur-Mer is een comfortabele camping op 10 minuten lopen van de zee op een bebost terrein in de Somme in Picardie. Gezellige activiteiten, een gratis Kids Club en een mooi zwembad. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Er is een elektriciteitsaansluiting en de camping beschikt over vier sanitairgebouwen. Voor mindervaliden is er één douche, twee wastafels en twee toiletten. De camping verhuurt ook mobilhomes voor 4-6 personen die van alle gemakken zijn voorzien. Verder is er een bar, snackbar en campingwinkeltje aanwezig. Er is van alles te beleven op Camping Les Galets de La Mollière. Sportieve activiteiten zoals een fitnessparcours, een tennisbaan en natuurlijk een jeu de boulesbaan voor het typisch Franse spelletje. Ook is er tafeltennis, een voetbalveld en in de recreatieruimte vindt u verschillende speelautomaten. In de maanden juli en augustus is er een gratis Kids Club. Ook in de avonden is er animatie: karaoke, lotto en dansavonden. Zwemmen kan in het mooie zwembad.

Vakantie vlakbij zee in Hauts-de-France

Camping Les Galets de La Mollière ligt vlakbij de baai van Somme met vele fietspaden en prachtige stranden. Wandelen door de duinen, zwemmen in de zee of krabbetjes zoeken in het water. Proef ook de zeevruchten die kenmerkend zijn voor deze regio.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Galets de La Mollière voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Galets de La Mollière

Frankrijk Picardië Somme Cayeux-sur-Mer

rue Faidherbe, 80410 Cayeux-sur-Mer

+33 (0)3 22 26 61 85
Engels, Frans
begin maart - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.