Camping Le Ranch

Camping Le Ranch is een aangename camping in Normandië gelegen aan de westkust van de Cotentin met directe toegang tot een breed zandstrand. U geniet op camping Le Ranch van de rust, de prachtige kust en de huiselijke sfeer. De camping beschikt over een modern sanitairgebouw, een kleine winkel, een prima restaurant, een openlucht zwembadcomplex met verwarmd bad, een kinderbad, sauna, fitness en een apart zwembad met waterglijbanen. De 4 hectare grote camping Le Ranch heeft 143 ruime kampeerplaatsen die met heggen zijn omgeven, sommige liggen op hoger gelegen terrassen die makkelijk bereikbaar zijn. Daarnaast verhuurt camping Le Ranch 17 compleet ingerichte stacaravans.

Camping Normandië aan zee

Camping Le Ranch is ideaal gelegen om de Cotentin en de bezienswaardigheden van Normandië te verkennen. Bezoek de Mont Saint Michel, de Kanaaleilanden, Utah Beach en de landingsstranden (Saint Marie du Mont), la Citée de la Mer in Cherbourg en verschillende musea. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken!

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Ranch
Frankrijk Normandië Manche Le Rozel

La Mielle, 50340 Le Rozel

0033 (0)2 33 10 07 10
Duits, Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe