Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 2

Château Monfréville

Château Monfréville kijkt uit op het Cotentin & Bessin Nationaal Park en heeft 25 kampeerplaatsen exclusief voor tenten. De kleine camping in Normandië ligt op het terrein van het kasteel en de badkamers kunt u vinden in de kelders van het kasteel, waar ook de oplaadpunten, koelkasten, vriezers, Wi-Fi (gratis), en afwasruimte te vinden is. Er is geen stroom beschikbaar op het kampeerterrein en auto’s mogen niet bij de tent worden geparkeerd. De camping is geschikt voor alle leeftijden. Er is een natuurzwembad en bubbelbad aanwezig waar u gebruik van kan maken. Chateau Monfreville verhuurt ook twee vintage pipowagens voor maximaal 8 personen en twee huisjes voor maximaal 14 personen. Elke ochtend wordt er vers brood bij uw tent bezorgd.

Camping Normandie

Geweldige plaatsen, fantastisch uitzicht met alleen het buitenleven. Camp Monfreville is een ouderwetse camping op zijn best! Geweldige plaatsen, fantastisch uitzicht met alleen het buitenleven en niets toegevoegd. Er zijn geen auto’s toegestaan ​​op de camping, dus er is een echt buitengevoel en kinderen kunnen vrij rondlopen, spelen met de dieren en nieuw gevonden vrienden. Auto’s staan ​​geparkeerd in onze boomgaard, zodra u uw alles op de camping heeft uitgeladen.

Monfreville

Roulottes

Charmante oude Ierse zigeunerwagens. Elk is geschikt voor 4 personen. Onze zigeunerwagens zijn perfect voor de ultieme glamping-vakantie. Het enige dat u hoeft mee te nemen, is uzelf, een verandering van kleding en uw tandenborstel! Wij hebben de rest voor je gedaan!

Cottages te huur

Een grote en ruime verbouwde schuur voor 8 personen. Pond Cottage ligt op het terrein van Château Monfréville. Het huisje is een grote en ruime verbouwde schuur, die comfortabel 8 personen slaapt met voldoende extra ruimte voor baby’s in kinderbedjes. Rose Cottage is verbonden met Pond Cottage, op het terrein van Chateau Monfreville. Het huisje is een mooie omgebouwde schuur die comfortabel plaats biedt aan 6 personen.

Kamperen in Normandië

Château Monfréville ligt in Normandië in Frankrijk. Vanaf de camping kunt u gemakkelijk de natuur, eten, en geschiedenis van Frankrijk ontdekken. De camping ligt in de buurt van Omaha en Utah Beach (de bekende zandstranden uit de Tweede wereldoorlog). Breng een bezoek aan de historische steden Bayeux, Chebourg en Caen en een ontdek het mooie Mont St Michel. Daarnaast is deze regio ideaal om verschillende lekkernijen uit Frankrijk te proeven. Neem uw fiets mee om de kleine dorpjes in de omliggende gebieden te verkennen. Normandië is een perfecte bestemming voor een vakantie met het hele gezin.

Verken de invasiestranden

Verken de invasiestranden uit de Tweede Wereldoorlog en de monumenten van Omaha en Utah, ontdek het tapijt van Bayeux of bezoek de Mont Saint Michel. Normandië heeft een rijke en kleurrijke geschiedenis die teruggaat tot de Vikingen, met prachtige dorpen, steden en gastronomie om de zintuigen te strelen. Deze regio van Frankrijk is een uitzonderlijke vakantiebestemming!

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Château Monfréville bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €25,50 €25,50 €34 per nacht
Extra persoon €8 €8 €8 per dag
Rose Cottage €600 €800 €1300 per week
Pond Cottage €800 €1200 €1600 per week
Gypsy vans €560 €560 €560 per week

Château Monfréville

Frankrijk Normandië Calvados Monfreville

Monfreville 14230

0033 (0)7 89 33 68 78
Engels, Frans
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.