Siblu Domaine de Litteau

Domaine de Litteau is een zeer geliefde, kindvriendelijke camping in Normandië en gelegen op een A-locatie. Het 4-sterren park biedt ruim opgezette stacaravans, twee vismeren, verwarmde overdekte zwembad met peuterbad, bubbelbad en waterglijbaan. Siblu Domaine de Litteau is een oase van rust!

Kindvriendelijke camping

Camping Domaine de Litteau is een vier sterren vakantiepark in Normandië (Calvados) met zwembad op een paar kilometer van de beroemde landingsstranden en de bekende stad Bayeux. De kindvriendelijke camping is een uitstekende uitvalsbasis om de mooie regio Normandië met haar indrukwekkende historie te ontdekken. Een waar kinderparadijs in het mooie Normandië! De geweldige kinderzone met crossterrein, klimtouwen, springkastelen en een kleine kinderboerderij is de droom van elk kind! De huuraccommodaties op Domaine de Litteau bestaan uit luxe stacaravans, Franse chalets en ingerichte tenten met koelkast en kookplaatje. De stacaravans zijn ruim en voorzien van alle gemakken. Sommige accommodaties beschikken over een terras voor heerlijke barbecue-avonden. In de zomer kunt u elke woensdag een ritje per paard maken, voor de kinderen worden er begeleide toeren georganiseerd op een pony. Een badmeester houdt een oogje in het zeil bij het overdekte en verwarmde zwembad met glijbaan, spa en peuterbad. In het hoogseizoen kunnen kinderen gratis deelnemen aan de kinderclub.

Vakantie in Normandië

Om de mooie omgeving van Litteau en de Calvados te bezichtigen kunt u gratis fietsen huren bij de receptie. De camping is het perfecte startpunt om de historie en de cultuur van Normandië te ontdekken. De landingsstranden, het middeleeuwse stadje Bayeux en de vele gedenkplaatsen liggen binnen enkele kilometers van camping Domaine de Litteau. In Saint-Mère-Eglise vindt u de beroemde parachutist aan de kerktoren. Zet ook Mont-Saint-Michel op uw lijstje, deze prachtige plek vindt u op iets meer dan een uur rijden van de camping.

Aanbieder: Siblu Villages

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Siblu Domaine de Litteau voor je op een rijtje gezet:

Siblu Domaine de Litteau
Frankrijk Normandië Calvados Litteau

14490 Litteau

0031 (0)488 79 21 31
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe