Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte in Maisons-Laffitte (Yvelines) is een grootschalige familiecamping ten westen van Parijs op een eiland aan de rivier de Seine in de regio Ile-de-France. Verblijf in een van de originele accommodaties van de camping: een echte blokhut op palen. De blokhutten zijn gebouwd op palen die tussen de drie en vijf meter boven de grond steken. Elke hut is te bereiken via een trap en volledig ingericht met hout. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de camping. Sportief vertier vindt u genoeg op Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte. Een basketbalveld, vier tafeltennistafels, een boulodrome en een klein voetbalveldje. Voor wie van vissen houdt kan met een visbewijs gaan vissen in de rivier. De camping verkoopt ook toegangsbewijzen voor Disneyland Parijs en Parc Asterix, zo hoeft u niet uren in de rij te staan!

Ontdek het romantische Parijs

Op enkele kilometers van de hoofdstad van Frankrijk is camping International Maisons-Laffitte een ideale uitvalsbasis voor al uw culturele uitstapjes naar Parijs. Op tien minuten lopen ligt het RER treinstation van Maisons-Laffitte die u binnen 20 minuten naar het centrum van Parijs brengt. Het grootste pretpark van Europa, Disneyland Parijs, ligt op 50 minuten afstand. De pracht en praal van het kasteel van Versailles is te bereiken in 30 autominuten.

Aanbieder: Sandaya campings

Overige information van deze accommodatie

Sandaya Paris Maisons-Laffitte
Frankrijk Île-de-France Yvelines Maisons-Laffitte

1 rue Johnson, 78600 Maisons-Laffitte

Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe