Algemene gegevens

Staanplaatsen: 128
Huuraccommodaties: 36
Kampeerterrein: 5 ha

Camping Airotel La Sorguette

Camping La Sorguette is een gezellige camping aan de rivier de Sorgue in het hartje van de Provence. De camping ligt tussen de Luberon en de Alpilles, in L’Isle sur la Sorguee. Op camping La Sorguette zijn comfort, rust en ontspanning met natuur en recreatie belangrijke vakantiepijlers. De rivier die langs de camping stroomt zorgt voor koelte en rust. U kunt in de rivier zwemmen of pootje baden. Respect voor het milieu en de bijzondere verhuur accommodaties maken camping La Sorguette speciaal. Kies bijvoorbeeld voor een traditionele Mongoolse nomaden -of yurt tent, een wigwam of een lodge/safari tent. Daarnaast biedt de camping comfortabele staanplaatsen met voldoende schaduw. De sanitaire faciliteiten zijn prima in orde. Op de camping is genoeg te doen. In de zomer zijn er elke morgen van 10 tot 12 uur (behalve op zaterdag en zondag) activiteiten voor kinderen. Er zijn een jeu de boulesbaan, speeltuin, volleybal en basketbalveld. In samenwerking met verschillende partners verzorgt camping La Sorguette voor kano en kajaktochten op de Sorgue. De rivier is prachtig met veel groen langs de oevers. De rivier biedt ideaal viswater van de eerste categorie. Een visakte voor 15 dagen is te koop op de camping van begin juni t/m half september.

Ontdek de Luberon in de Provence

U bevindt zich hier op slechts 23 km van Avignon, dichtbij de Luberon en de Alpilles. Een ideaal uitgangspunt voor wandel -en fietstochtjes in de streek die zeer veel te bieden heeft. Bezoek de authentieke village perches du lubéron, de schilderachtige dorpjes van de Luberon: Gordes, Roussillon, Ménerbes, Lacoste, Oppède le Vieux. Rijd door de lavendelvelden en bekijk de legendarische Mont Ventoux. Verder bent u zo aan de Middellandse zee en in Marseille.

Camping La Sorguette

Frankrijk Provence Vaucluse L'isle-sur-la-Sorgue

Route d’Apt, 84800 L’Isle-sur-la-Sorgue

 

+33 (0)4 90 38 05 71
half maart - half oktober

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Prachtige omgeving

    Wij hebben een fijne tijd gehad ! Ruime plaatsen, rustig, verzorgd, prachtige omgeving, heerlijk om te fietsen! Zeer vriendelijke dames op de receptie die ons geweldig hebben geholpen toen wij hulp nodig hadden nogmaals bedankt! Wij gaan zeker terug naar deze camping !

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.