Algemene gegevens

Staanplaatsen: 44
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 2 ha

Kleine ANWB gezinscamping

Camping Camp Redon in Cordes-sur-Ciel is een gezellige, kindvriendelijke en kleinschalige camping van Nederlanders in de Tarn met zwembad in Occitanië. De kleinschalige camping van Nederlandse eigenaren is zowel in het voor -en naseizoen een rustige en ontspannen thuisbasis om de vele bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken. Vooral in het hoogseizoen is Camp Redon zeer geschikt voor jonge gezinnen. Deze zeer kindvriendelijke camping biedt uitzicht over de heuvels, waar u geregeld kunt u genieten van een prachtige zonsondergang. Door de afwisselende begroeiing van het terrein zijn er schaduwrijke plekken en plekken met een open karakter.

Heerlijk zwembad

Camp Redon beschikt over een uitstekend zwembad en op het terras kunt u terecht voor een drankje, een ijsje of een eenvoudige maaltijd. Hier is ook één van de hotspots voor de internetverbinding die wij onze gasten gratis aanbieden. Elke morgen bezorgt onze bakker het verse brood. In het hoogseizoen is Camp Redon een gezellige camping waar kinderen tijdens de vele activiteiten nieuwe vriendschappen sluiten en iedereen geniet van het mooie weer, de gezelligheid en alle mogelijkheden die de omgeving biedt. Bij de receptie vindt u klein een campingwinkeltje voor de vergeten boodschappen en is er een bibliotheek. Ook vindt u hier de -ocumentatie voor een van de vele activiteiten die u kunt ondernemen.

Kamperen in Zuid-Frankrijk

Camping Camp Redon ligt in het schitterende gebied tussen de rivieren de Tarn en de Aveyron. In deze heuvelachtige omgeving worden bossen afgewisseld door uitgestrekte velden met koolzaad, koren of zonnebloemen, of met één van de vele wijngaarden. De Tarn combineert een grote culturele rijkdom met een prachtig landschap, dat velen aan Toscane doet denken. Elke heuveltop biedt weer een verrassend uitzicht en u vindt er vele dorpjes en historische steden. Het nabijgelegen Cordes sur Ciel (5 min) wordt het mooiste middeleeuwse dorp van Frankrijk genoemd, waar u naast tal van monumentale panden ook gezellige terrassen en winkeltjes van kunstenaars vindt.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Camp Redon bij:

Camp Redon

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn Cordes-sur-Ciel

Livers Cazelles, 81170 Cordes-sur-Ciel, France

+33 (0)5 63 56 14 64
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - half oktober

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Kleine gezellige camping

    Tussen Cordes sur Ciel en de mooie stad Albi, ligt in een prachtig heuvellandschap camping Camp Redon met Nederlands beheer. Op deze kleine gezellige camping kan je ook lekker eten. Mooie kampeerplaatsen met vergezichten. Ook een mooie als uitvalbasis voor wandelen en fietsen.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.