Ontdek Camping Club Les Dinosaures in de Vendée op 800m van zee. Maak jouw entree in de pre-historie, maar dan met alle gemakken van een moderne camping.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 123

Camping Club Les Dinosaures

Op camping Dinosaures in de Vendée lijkt het alsof je jouw entree maakt in de pre-historie, maar dan met alle gemakken van een moderne camping. Met een speciaal zwembad voor de allerkleinsten, een paar leuke glijbanen en Mevrouw Brachiosaurus op links is het zwembad dit jaar de place to be. Op de camping vind je animatie, doe mee aan een sportwedstrijd, kijk naar een show of leef je uit in het zwembad tijdens een lesje aquarobics. De kinderen vermaken zich tijdens het schatzoeken, in de mini-disco of tijdens een van de sportieve activiteiten die worden georganiseerd op Camping Club Les Dinosaurus. Ook aan de tieners is gedacht, voor hen worden er sportwedstrijden georganiseerd, dus ook zij hebben leuke plek om nieuwe vrienden te maken. De camping heeft een bar, leuk restaurant, snackbar, wasserette en een speelruimte. Op slechts 800 meter van Camping Club Les Dinosaures ligt de zee. De dichtstbijzijnde stad is Talmont-Saint-Hilaire, een kustplaats in de Vendée.

Aanbieder: Tohapi

We hebben een aantal opties voor Camping Club Les Dinosaures voor je op een rijtje gezet:

Camping Club Les Dinosaures

Frankrijk Pays de la Loire Vendée

360 avenue de la Plage, 85440 Talmont-Saint-Hilaire

+33 (0)2 51 22 20 10
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.