Algemene gegevens

Staanplaatsen: 153
Huuraccommodaties: 39
Kampeerterrein: 3 ha

Camping La Davière Plage

Camping La Davière Plage in Saint-Jean-de-Monts is een gezinscamping gelegen op 900 meter van het strand in een bosrijke omgeving in de Vendée in de Pays-de-la-Loire. Een mooie camping voor wandel- en fietsliefhebbers. De kampeerplaatsen liggen op een beboste kampeerterrein van 3 hectare. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. U kunt gebruikmaken van een elektriciteitsaansluiting, watertappunt en er is een speciaal servicepunt voor campers. Naast traditioneel kamperen kan er ook overnacht worden in een mobilhome, ingerichte tent of huisje. De camping beschikt over een broodservice met vers brood en een campingwinkel  waar u onder andere lokale producten kunt kopen.

In de recreatieruimte op camping La Davière Plage staat een tafelvoetbal, biljarttafel, air hockey en andere speelautomaten. Naast zwemmen in de zee kan er ook gezwommen worden in het zwembad. Voor de kleintjes is er een apart peuterbadje om te spelen. Tijdens uw vakantie in vorm blijven kan in het fitnesspark. Verder is er tafeltennis, jeu de boules en een speeltuin voor kinderen. Tijdens het hoogseizoen organiseert de camping verschillende activiteiten voor groot en klein.

Gezinscamping in de Vendée

Huur een fiets voor het hele gezin op camping La Davière Plage en ontdek de Vendée per fiets. Vanaf de camping zijn er tal van fietspaden die u langs de mooiste plekjes rondom de camping zal leiden. Ook zijn er volop wandelpaden voor de wandelliefhebbers. Het strand en de zee zijn op 900 meter van de camping, de ideale plek om te luieren en te zwemmen.

Camping La Davière Plage

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Jean-de-Monts

197 route de Notre-Dame, chemin de la Davière, 85160 Saint-Jean-de-Monts

+33 (0)2 51 58 27 99
Engels, Frans
eind april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.