Camping Sandaya Domaine Le Midi

Camping Domaine Le Midi is een milieuvriendelijke en luxe camping met zwembad aan zee langs de kust van de Vendée op het einland Île Noirmoutier. De mooie camping ligt in de duinen bij het strand en laat u het campingleven herontdekken, het ware Glamping! Op de glamping kunt u terecht op een (half)schaduwrijk en afgebakend kampeerplaats of in een van de innovatieve accommodaties. Camping Le Midi verhuurt authentieke tenten van canvas en hout, lodges voor een optimaal comfort, cottages en stacaravans. De mooie campingplekken liggen aan zee of in het hart van het bos. De camping biedt hoogwaardige faciliteiten voor sport, beginnende watersporters en kampioenen in ontspannen. In het hoogseizoen zorgt het animatieteam voor vermaak voor jong en oud. De kinderen kunnen terecht in de Kids Club op de trampoline of het springkussen. Een toegewijd animatieteam zorgt voor uw kinderen: knutselen, spelletjes en de organisatie van shows. Voor de ouderen is er een fitness, jeu de boules baan en sportterrein. Bovendien worden er watersportactiviteiten georganiseerd of bestaat de mogelijkheid om te snorkelen, waterskiën en surfen. Tijdens het hoogseizoen kunt u windsurf -of catamaranlessen volgen en worden uw kinderen de hele dag vermaakt bij de Kids Club.

Verken de routes op het eiland Noirmoutier

Camping du Midi ligt op 10 minuten rijden van het waterpark Océanile. Op het eiland Île de Noirmoutier kunt u de zoutmoerassen bezoeken, verse producten kopen op de markt en de oesterbars proeven. Bezoek de pittoreske vissersdorpjes en sla het eiland Île Yeu niet over. De Vendée heeft na de Côte d’Azur de meeste zonuren van Frankrijk. Dit in combinatie met alle andere mogelijkheden maken deze camping in Barbâtre dus tot een prima vakantiebestemming!

Aanbieder: Sandaya campings

Overige information van deze accommodatie

Sandaya Domaine Le Midi
Frankrijk Pays de la Loire Vendée Barbâtre

rue du Camping, 85630 Barbâtre

Duits, Engels, Frans, Nederlands
maart - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe