Camping au Mica

Camping au Mica is een kleine familiecamping met zwembad gelegen in de Vogezen, het noorden van Frankrijk. De camping heeft allerlei mooie faciliteiten waar alle campinggasten gebruik van mogen maken. Zo is er een verwarmd zwembad, een peuterbad, een kidsclub en een snackbar/restaurant. Camping au Mica ligt op slecht 10 minuten van een groot meer vandaan. In dit meer mag gezwommen, gevist en gevaren worden. Dit is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met (jonge) kinderen en natuurliefhebbers. De camping is namelijk omgeven door groen en heuvelgebergte. Prachtig om wandelingen en fietstochten in te maken. Er zijn 62 kampeerplaatsen op dit kampeerterrein en 2 huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper.

Kamperen in de Vogezen

In de omgeving van camping au Mica kunt u mooie wandelingen, fietstochten en paardenritten maken. Er is een groot meer in de buurt waar de kinderen zich zeker in zullen vermaken. En daarnaast is er ook een animatieteam in het hoogseizoen, de kinderen zullen zich echt niet vervelen deze vakantie. Terug van een lange dag weg en geen zin meer om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping voor een lekkere maaltijd. Geniet van een vakantie op camping au Mica, kom tot rust en onderneem leuke activiteiten.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping au Mica voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16 €21 €25 per nacht
Camping au Mica
Frankrijk Lorraine Vogezen Corcieux

8, route du Plafond, 88430 Corcieux

0033 (0)3 29 50 70 07
Engels, Frans, Nederlands
april - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe