Algemene gegevens

Staanplaatsen: 62
Huuraccommodaties: 2
Kampeerterrein: 1,5 ha
Hoogte: 550 m

Camping au Mica

Camping au Mica is een kleine familiecamping met zwembad gelegen in de Vogezen, het noorden van Frankrijk. De camping heeft allerlei mooie faciliteiten waar alle campinggasten gebruik van mogen maken. Zo is er een verwarmd zwembad, een peuterbad, een kidsclub en een snackbar/restaurant. Camping au Mica ligt op slecht 10 minuten van een groot meer vandaan. In dit meer mag gezwommen, gevist en gevaren worden. Dit is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met (jonge) kinderen en natuurliefhebbers. De camping is namelijk omgeven door groen en heuvelgebergte. Prachtig om wandelingen en fietstochten in te maken. Er zijn 62 kampeerplaatsen op dit kampeerterrein en 2 huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper.

Kamperen in de Vogezen

In de omgeving van camping au Mica kunt u mooie wandelingen, fietstochten en paardenritten maken. Er is een groot meer in de buurt waar de kinderen zich zeker in zullen vermaken. En daarnaast is er ook een animatieteam in het hoogseizoen, de kinderen zullen zich echt niet vervelen deze vakantie. Terug van een lange dag weg en geen zin meer om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping voor een lekkere maaltijd. Geniet van een vakantie op camping au Mica, kom tot rust en onderneem leuke activiteiten.

We hebben een aantal opties voor Camping au Mica voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16,50 €21,00 €25,50 per nacht
Extra persoon €4 €5 €7 per nacht
Kind tot 7 jaar €2 €2 €3 per nacht
Hond €1,50 €1,50 €1,50 per nacht
Bungalow 5 personen €385 €560 €560 per week
Stacaravan 4 personen €385 €490 €490 per week

Camping au Mica

Frankrijk Lorraine Vogezen Corcieux

8, route du Plafond, 88430 Corcieux

+33 (0) 3 29 50 70 07
Engels, Frans, Nederlands
eind april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.