Algemene gegevens

Staanplaatsen: 300
Huuraccommodaties: 279
Kampeerterrein: 13 ha

Camping Mar Estang

Camping Mar Estang is een grote familiecamping in de Pyrénées-Orientales gelegen tussen het strand van Canet en een natuurpark met directe toegang tot de zee in de zonnige regio Languedoc-Roussillon. Een Kids Club voor alle leeftijden, animatie voor volwassenen en een verwarmd zwembad zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Het waterpark bestaat uit drie zwembaden waarvan een verwarmd is. Daarnaast kunnen kinderen zich uitleven op de drie waterglijbanen. Volwassenen genieten in de jacuzzi en kleintjes spetteren in het peuterbad. Op camping Mar Estang kunt u ook duiklessen nemen tegen vergoeding. Tussen 18.00 en 19.00 is er een Happy Hour: koop een drankje en krijg de tweede gratis! Jongeren vermaken zich in de discotheek Le Night of in Le Kontiki waar verschillende Dj’s moderne muziek draaien.

Vakantie in de Languedoc-Roussillon

Natuurliefhebbers halen hun hart op in Languedoc-Roussillon met de kleurrijke natuur in de omgeving van camping Mar Estang. Wijngaarden, kleine beekjes en de rust van de kleine vissersplekjes vindt u in Vermeille. Ontdek ook de Catalaanse keuken en proef de ansjovis van Collioure, heerlijke grillgerechten met aïoli en natuurlijk de beste wijnen.

Aanbieder: Siblu Villages

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €19 €33 €43,50 per dag
Extra persoon €7 €11 €13 per dag
Hond €4 €4 €4 per dag
Mobile home 4 personen €235 €564 €898 per dag
Mobile home 4/6 personen €264 €671 €1096 per dag

Siblu Mar Estang

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Canet-Plage

route de St. Cyprien
66140 Canet-Plage

+31 (0) 488 45 42 45
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind april - half september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.