Vragen over kamperen in Frankrijk en het coronavirus

Update 8 mei 2020

Ook in Frankrijk worden de Corona maatregelen langzaam versoepeld. Zo mogen de Fransen weer zonder formulier naar buiten voor boodschappen, afspraken of individuele sportactiviteiten. Tot in elke geval 15 juni mogen buitenlanders alleen door Frankrijk reizen om specifieke redenen. En de campings dan? President Macron zei eerder dat er tot 2 juni nog geen beslissingen genomen worden over de zomermaanden. Over de heropening van campings in Frankrijk is deze week dan ook niets gezegd, maar in elk geval dus niet voor 2 juni. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws.

Zijn de campings in Frankrijk open?

Over de heropening van campings in Frankrijk is deze week dan ook niets gezegd, maar in elk geval dus niet voor 2 juni.

Specifieke informatie over de opening

Voor specifieke informatie over de opening van de campings in Frankrijk (na 11 mei) en onder welke voorwaarden, kun je het beste op de website van de camping kijken of rechtstreeks contact met hen opnemen. Kijk voor de laatste update van het reisadvies voor Frankrijk op de site van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Is het mogelijk mijn vakantie te annuleren in verband met het Coronavirus?

Indien in verband met het Coronavirus je vakantie niet door kan gaan of je overweegt deze te annuleren of te verplaatsen, neem dan contact op met de desbetreffende camping. In goed overleg wordt bekeken of en welke mogelijkheden er zijn om tot een passende oplossing te komen.

Naar de homepage

Actueel: laatste update

LOCKDOWN verlengd tot 11 mei

Op 13 april kondigde president Macron aan dat de Franse lockdown is verlengd tot een totaal van 8 weken quarantaine.