Algemene gegevens

Staanplaatsen: 185
Huuraccommodaties: 74
Kampeerterrein: 5 ha

Airotel Camping Bon Port

Camping Bon Port in Lunel is een rustige 4 sterren familiecamping met waterpark in de Hérault tussen de Camargue en de Middellandse zee op 15 kilometer van de fijne zandstranden aan de Middellandse Zee. De camping heeft een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen, een snackbar en pizzeria met afhaalmaaltijden. In de zomermaanden worden er op Camping Bon Port verschillende activiteiten voor jong en oud georganiseerd. U kunt meedoen aan sportactiviteiten, spelletjes, karaoke en dansavonden. De ideale 4-sterren camping voor een geslaagde gezinsvakantie!

Aangenaam zwembad

Camping Bon Port ligt in de voormalige regio Languedoc-Roussillon, op slechts 10 minuten van de Middellandse Zee. De voorzieningen van de camping, het gezellige terras en het aangename zwembad zullen ervoor zorgen dat jullie een heerlijke vakantie beleven.

Geniet in uw eigen tempo

Boek een traditionele staanplaats of een comfortabele accommodatie. Geniet in uw eigen tempo van het aquapark, activiteiten of ontspan in de schaduw van pijnbomen en ceders en ontdek de kunst van het leven in de zon. Strand of groene kant, zomerfeesten of ontdekkingen van onze prachtige streek, fijnproevers of culturele wandelingen…. De keuze is aan jou!

Camping in de Hérault

Camping Bon Port ligt vlakbij de Petite Camargue. Op 7 kilometer landinwaarts ligt de gezellige vestingstad Aigues-Mortes met zijn prachtige stadsmuren en de uitkijktoren met een indrukwekkend uitzicht. In de buurt van de camping is het mogelijk om leuke boottochtjes te maken met het hele gezin en visjes te vangen. Watersporters komen hier om te windsurfen, kajakken en een toch te maken op de jetski. De vele wijnkelders en veehouderijen zijn ook leuk om eens te bezoeken tijdens uw vakantie aan de Middellandse Zee.

Airotel Camping Bon Port

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Lunel

383 Chemin du Mas St Ange, 34400 Lunel

+33 (0)4 67 71 15 65
Engels, Frans, Nederlands, Spaans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.