Camping la Mignardière in Ballan-Miré is een bloemrijke gezinscamping met zwembad ten zuidwesten van Tours in de Indre-et-Loire in regio Centre.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 168
Huuraccommodaties: 42
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping la Mignardière

Camping la Mignardière in Ballan-Miré is een bloemrijke gezinscamping met zwembad gelegen op 8 kilometer ten zuidwesten van Tours in de Indre-et-Loire in regio Centre. De wonderschone natuur en de verrukkelijke gastronomie zorgen voor de perfecte vakantie in Frankrijk. De kampeerplaatsen zijn ruim en afgebakend en beschikken over schaduw. Ook kunt u op camping la Mignardière stacaravans en bungalows huren. Het gemak van thuis op de camping! Vers brood is verkrijgbaar op de camping zodat u elke ochtend van een authentiek Frans ontbijt kunt genieten. Het verwarmde zwembad verwelkomt iedereen op zowel de zonnige als de natte dagen. Kinderen kunnen lekker ravotten op het speelterrein tijdens een wedstrijdje voetbal. Ook voor een goede pot tennis zit u prima op deze camping.

Kamperen bij Tours in de Indre-et-Loire

In de buurt van camping la Mignardière vindt u het pretpark Futuroscope en een groot dierenpark. Stap ook eens in het treintje en bezichtig de prachtige omgeving. Voor het hele gezin staat er minigolf op het programma of een leuke tocht per pony. Fan van kastelen? In een straal van 50 kilometer vindt u de grootste kastelen van het Loiredal: Chinon, Amboise, Villandry en haar tuinen. Wijnliefhebbers bezoeken de immense wijngaarden van Vouvray. De Loire-vallei is ook ideaal voor fietsliefhebbers en iedereen die van cultuur houdt.

We hebben een aantal opties voor Airotel Camping La Mignardière voor je op een rijtje gezet:

Airotel Camping La Mignardière

Frankrijk Centre-Val de Loire Indre-et-Loire Ballan-Miré

22 avenue des Aubépines, 37510 Ballan-Miré

0033 (0)2 47 73 31 00
Duits, Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.