Au Camping et Chalets du Lac d’Aydat

Au Camping et Chalets du Lac d’Aydat is een groene familiecamping in het hart van het regionaal park des Volcans d’Auvergne aan de rand van het Aydat meer in Puy-de-Dôme. Gezellige animatie voor het hele gezin en binnen een paar tellen heerlijk zwemmen in het meer.

Alle kampeerplaatsen Au Camping et Chalets du Lac d’Aydat liggen half in de schaduw en in de nabijheid van sanitairgebouwen. De chalets zijn ook te huur in de winter. Om optimaal te genieten van een vakantie op de camping kunt u ook kiezen voor volpension. In de zomermaanden zijn er elke morgen verse broodjes en heerlijke Franse croissants.

Deze familiecamping biedt verschillende activiteiten zoals minigolf en een speeltuin voor kinderen. Sportievelingen gaan badmintonnen, volleyballen of spelen een jeu de boulestoernooi. Elke zondag wordt er een welkomstcocktail georganiseerd voor alle nieuwe gasten. In de maanden juli en augustus is er een Kids Club waar uw kinderen de tijd van hun leven zullen hebben.

Genieten op het meer van Aydat

Op nog geen vijf minuten van Au Camping et Chalets du Lac d’Aydat vindt u het meer Aydat waar het heerlijk toeven is. U kunt hier zwemmen onder het toeziend oog van een badmeester. Daarnaast kunt u klimmen op een klimmuur, ontspannen in de hammam en fit blijven in de fitnessruimte. Voor kinderen is er een bomenparcours. Wilt u een cursus zeilen volgen dan kunt u terecht bij de zeilschool. Ook qua natuur en cultuur heeft de Auvergne veel te bieden. Bezoek bijvoorbeeld het attractiepark Volcania en ontdek alles over vulkanen.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Au Camping et Chalets du Lac d’Aydat voor je op een rijtje gezet:

Au Camping et Chalets du Lac d’Aydat
Frankrijk Auvergne Puy-de-Dôme Aydat

Forêt du Lot, 63970 Aydat

0033 (0)4 73 79 38 09
Duits, Engels, Frans, Spaans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe