Algemene gegevens

Staanplaatsen: 165
Huuraccommodaties: 16

Camping Bois et Marais

Camping Bois et Marais is een mooie familiecamping met zwembad in de Calvados in Normandië. Dit is een luxe camping met prachtig zwembad, restaurant, mooie huuraccommodaties en ruime kampeerplekken. Camping Bois et Marais is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met (jonge) kinderen. De camping is prachtig gelegen in Normandië en van alle gemakken voorzien. Aan de sportieve kampeerder is ook gedacht, want er bevindt zich een sportschool op het kampeerterrein. En in de omgeving kan je natuurlijk ook goed wandelen en mooie fiets- of mountainbiketochten maken. Heb je een dag geen zin om te koken? Dan kan je aanschuiven in het restaurant op de camping. Dit restaurant biedt lekkere maaltijden aan en hier is ook weer aan de kinderen gedacht.

Camping Bois et Marais in Normandië

Op Camping Bois et Marais hoef je je zeker niet te vervelen deze vakantie. Er is een mooi zwembad wat bij regen afgedekt wordt, zodat er ook met minder mooi weer lekker gezwommen kan worden. Er worden excursies georganiseerd en leuke activiteiten voor jong en oud op de camping. In het hoogseizoen worden er thema-avonden georganiseerd voor volwassen en er is animatie voor de kinderen. Op Camping Bois et Marais kan je je absoluut goed vermaken!

We hebben een aantal opties voor Camping Bois et Marais voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €22,00 €22,00 €22,00 per dag
Extra persoon €7 €7 €7 per dag
Kinderen vanaf 7 jaar €5 €5 €5 per dag
Stacaravan 2/4 personen €350 €500 €600 per week
Stacaravan 4/6 personen €450 €600 €700 per week

Camping Bois et Marais

Frankrijk Normandië Calvados Touffreville

Route de la Butte Verte, 14940 Touffreville

+33 (0)2 31 80 21 81
Engels, Frans
eind maart - half november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.