Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 100

Camping Abaya

Aan de grens met Spanje ligt camping Abaya, waar je de batterijen kunt opladen in het frisse water van de Atlantische Oceaan, of heerlijk kunt wandelen over de paadjes in de Pyreneeën. Deze gezellige familiecamping is perfect voor een fijne vakantie met het hele gezin. Er is een uitgebreid animatieprogramma en je vindt er ook verschillende sportvelden. Daarnaast worden er gezellige activiteiten georganiseerd zoals wandelingen, dansavonden en volleybal toernooien. Je kunt stacaravans, bungalowtenten en staanplaatsen huren.

Genieten van het strand en de bergen

De camping is ideaal gelegen voor een geslaagde vakantie met familie of vrienden, in een gastvrije, gezellige sfeer. Het ligt daarnaast op nog geen 2 kilometer van het strand. Je kunt dus even lekker uitwaaien en een frisse duik nemen. Daarnaast ligt het ook dicht bij de Pyreneeën en is het dus ook zeker mogelijk om de mooie bergen te verkennen. Op zoek naar een leuke culturele activiteit? Er zijn genoeg gezellige dorpjes in de buurt, waar je heerlijk kunt rond wandelen en lekker kunt eten.

We hebben een aantal opties voor Campéole Abaya voor je op een rijtje gezet:

Campéole Abaya

Frankrijk Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Hendaye

Chemin Ascoubé-Fagady, 64700 Hendaye

+ 33 (0)5 59 20 03 77
Engels

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.